Izvor:
13.04.2018 u 00:25
0

IDEALNO REŠENJE: Osušite lak na noktima za 60 sekundi!

Koliko vam se puta dogodilo da niste mogli da dočekate da se drugi sloj laka za nokte osuši, pa ste zbog nestrpljivosti ili manjka vremena uništili lak na noktima?

Ovom problemu je konačno došao kraj i to zahvaljujući samo jednom sastojku iz vaše kuhinje koji će osušiti lak za 60 sekundi i i pritom će nahraniti kožu vaših ruku.

Sastojci:

  • 1 čašica za rakiju

  • maslinovo ulje

Priprema:

U čašicu za rakiju sipajte maslinovo ulje. Umačite nokte u ulje prst po prst, pa ostavite oko minutu. Kad se lak osuši, ulje lagano utrljajte u kožicu oko prsta i ostavite da deluje nekoliko minuta. Nakon toga nanesite malo kreme za ruke i sve zajedno razmažite po rukama. Ulje će u trenu osušitii lak na noktima, a kožu na rukama i oko noktiju učiniće mekom i nežnom.

izvor: Srbija Danas
Foto: Instagram/sisko.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter