Izvor:
26.04.2018 u 01:33
0

KUPILE STE IH I PRELEPE SU, ALI VAS UŽASNO MUČE: Trik od samo 2 sekunde može da otkrije hoće li vam štikle biti udobne!

Kupovanje cipela na štiklu može biti riskantno jer u tom momentu, koliko traje isprobavanje obuće ne možete nikako znati hoće li vam štikle biti udobne ili ne. Ali, rešenje postoji, ovaj trik koji će vam u dve sekunde otkriti hoće li vam nove štikle biti udobne.

Da biste zaključili hoće li vam štikle biti udobne, ne morate ih čak ni probati! To možete znati i samo gledajući cipele, a sve što vam još treba je metar. Udaljenost između đona, odnosno potplata i pete otkriće vam jesu li te štikle udobne.

Ako je udaljenost između đona i pete manja od 7,5 centimetara, cipele vam neće biti udobne, bez obzira na visinu pete. Što je udaljenost kraća, to je veći nagib i veća težina na nožnim prstima, a s time i veća neudobnost i bol.

Ako želite da nosite udobne cipele na potpeticu, kupite one kod kojih ova udaljenost iznosi najmanje 7,5 centimetara

Ako naručujete cipele onlajn, i ne možete ih fizički izmeriti, možete to uraditi na ekranu računara i uporediti ih s drugim cipelama na visoku potpeticu. Štikle s većom udaljenošću od đona do potpetice biće udobnije, a one s manjom udaljenošću je bolje izbegavati.

Izvor: Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter