Izvor:
26.04.2018 u 17:22
0

Obratite pažnju: Ako želite da sačuvate kosu, izbegavajte šampone sa ovim sastojkom!

Za lepu i negovanu kosu treba dosta truda, a osim redovnog skraćivanja vrhova ključno je da obratite pažnju na proizvode koje koristite

Među mnogobrojnim preparatima ze negovanje kose koji se nalaže na tržištu, postoje i oni koji apsolutno nemaju nikakve pozitivne efekte.

Reč je o proizvodima koji u svom sastavu imaju sulfate koji isušuju kožu, iritiraju je, a osim alergije može nastati i ekcem. Sulfati se uglavnom nalaze u regeneratorima, gelovima, peni, ali i šamponima.

Kada je reč o šamponima, oni i te kako loše deluju na kosu, jer osim prljavštine sa dlake uklanjaju prirodna ulja i vlagu, te smanjuju zaštitna svojstva.

Zato je savet mnogih frizera da dobro proveravate sastav, te da se pre odlučite za prirodan šampon koji će na najbolji način negovati vašu kosu.

informer.rs
Foto: pixabay.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter