Izvor:
04.05.2018 u 13:22
0

CELULIT JE PROŠLOST: Napravite sami napitak u vrednosti od 10 dinara!

Kako je leto sve bliže, mnoge dame su već sada u potrazi za dobrim i efektnim tretmanom za eliminisanje celulita.

Dermatolog dr Natalija Robinson otkrila je domaći tretman koji se sastoji od meda, sode bikarbone i vode, tri sastojka koja podstiču cirkulaciju i poboljšavaju protok limfe.

Tajna se krije u medu, ističe doktorka i objašnjava da ovaj prirodni lek ima moć da detoksikuje i "ispegla" kožu i na taj način smanji vidljivost celulita.

RECEPT

Dovoljno je da pomešate kašiku meda, kašiku sode bikarbone i dodate malo vode, tako da dobijete finu smesu koja može lepo da se razmazuje.

Što se tiče korišćenja, trebalo bi oko tri minuta da je umasirate u kožu, tako da ona upije što više hranljivih sastojaka.

Posle toga isperite kožu prvo toplom, a potom hladnom vodom, kako biste podstakli cirkulaciju.

Srbija danas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter