Izvor:
13.05.2018 u 20:36
0

FANTASTIČAN TRIK: Probudile ste se sa lošom frizurom, evo kako da je popravite za 5 minuta!

Ne morate oprati celu kosu kako biste ukrotili nekoliko pramenova koji štrče.

Koliko ste se puta probudile s lošom frizurom koja vam je pokvarila ceo dan?

Pogotovo ako imate malo vremena ujutro i ne stignete da operete kosu pa se vezivanje repa ili punđe čini kao jedino moguće rešenje.

Međutim to ne mora biti tako, jer postoji nekoliko jednostavnih trikova pomoću kojih možete da popravite frizuru u samo pet minuta, i uz koje će dani sa lošom kosom postati prošlost:

1. Natopite sporne pramenove

Ne morate oprati celu kosu kako biste ukrotili nekoliko pramenova koji štrče. Jednostavno, nakvasite samo njih i brzinski ih osušite fenom pa izravnajte četkom. Nema jednostavnijeg od ovog, a posebno će vam dobro doći kod razbarušenih šiški. Njih možete ukvasiti i mokrim češljićem, koji ćete provući kroz šiške.

2. Šta s kovrčama?

Ako imate kovrčavu kosu, poprskajte je vodom po celoj dužini i ispletite dve pletenice. Ako vam se ne žuri previše, ostavite da se prirodno osuše, ali sve možete ubrzati i fenom. Ako se odlučite za opciju sa fenom, onda prvo malo sušite pletenice, a zatim ih raspletite i osušite kosu do kraja.

3. Uvijač za kosu kao spas

Ako ste se probudili s prelomljenim pramenovima, ne posežite za peglom za kosu jer će vam ta metoda oduzeti previše vremena. Neposlušne pramenove najlakše ćete popraviti uvijačem.

4. Promenite razdeljak

Ako inače kosu nosite više na levo, pomerite razdeljak na desnu stranu, i obrnuto. Ovim jednostavnim potezom nećete samo popraviti lošu frizuru nego ćete i osvežiti svoj izgled.

5. Zaližite kosu

Zalizana kosa poslednjih sezona je opet u modi i svakako je mnogo zanimljivija opcija od konjskog repa. Ako ste odvažne, dani sa lošom kosom savršeni su za isprobavanje ovog izgleda, a jedino što vam treba je dobra četka i malo gela za kosu.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter