Izvor:
01.06.2018 u 20:26
0

OVE TRI BOJE SU PRAVI HIT ZA LETO: Evo kakvu garderobu svaka moderna žena treba da ima!

Evo koje boje svaka žena treba da ima u ormanu za proleće/leto 2018!

Diktiranje trendova za proleće /leto 2018. već je uveliko počelo, a najprestižnije revije otkrile su koje će se boje najviše nositi u sledećoj sezoni.

Ako volite klasične boje garderobe u kojima možete da izgledate elegantno, ali i da ih nosite u opuštenoj varijanti, onda ćete se obradovati, jer je bela ove sezone definitivno u trendu.Međutim, pored belih suknji, haljina, košulja i sakoa, ne možemo zanemariti popularnu boju koju mnogi modni kritičari nisu očekivali – SIVA. Međutim, nije reč o svakoj niijansi sive, već o toploj sivoj boji koja se presijava na roze.

Siva se savršeno nosi u svakoj prilici, ali ako je kombinujete sa roze onda ćete sigurno dokazati da se savršeno snalazite u svetu modnih trendova. Roze boja koja dominira na modnim revijama jeste izrazito nežna nijansa prljavo roze ili puder roze.

Ako želite da se igrate i eksperimentišete u jednoj kombinaciji pomešajte sve tri nijanse, roze, sivu i belu. Na primer, nikako nećete pogrešiti ako obuučete sive pantalone, roze bluzu i beli sako.

Lepaisrecna.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter