Izvor:
11.06.2018 u 13:29
0

MUKA SVIH ŽENA: Ovo su svi horori brazilske depilacije!

"Ljudi koje očekujem da vidim u paklu: Hitler, Staljin i onoga ko je izmislio brazilsku depilaciju…"

Depilacija bikini zone je za većinu žena vrlo bolna, posebno ako je reč o potpunoj depilaciji, popularnoj "brazilki".

Ako si i ti jedna od onih hrabrih žena koje se same depiliraju s voskom, onda ti je sigurno poznata muka koja proizlazi iz straha kad treba da povučeš traku. Uhhh… Lakše je kad to radi stručna osoba, ali ni to nije bezbolno. Iz kozmetičkih salona ima raznih priča, a neprijatne trenutke može doživeti i osoba koja depilira.

Ove žene to iskustvo dočaravaju vrlo verno i duhovito, ovo su neke od najsmješnijih reči o depilaciji voskom "tamo dole":

– Prošlo je 14 sati od depilacije (prve ikada) i još uvek imam osećaj kao da sam se trljala punom šakom čili papričica na mestu depilacije.

– Danas sam prvi put bila na depilaciji bikini zone. Bila sam poput Stiva Karela u filmu "Četiri banke, a nevin".

– Brazilska depilacija bi trebalo da se zove "strava i užas za vaginu".

– Nakon godinu dana sam bila na depilaciji. Mislim da sam za vreme depilacije videla Isusa bar tri puta.

– Razmišljala sam i depilaciji bikini zone, ali onda sam pokušala da se setim 5 stvari koje su momci uradili za mene, pa sam odustala.

– Brazilsku depilaciju nikome ne bih preporučila. Osećaj je poput varvarske, biblijske kazne. Žene koje redovno idu na brazilsku depilaciju su čvršće od marinaca

Izvor: Telegraf
Foto: zadovoljna.hr

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter