Izvor:
15.06.2018 u 06:27
0

SAN SVAKE ŽENE: Pronašli smo za vas idealan šampon za bujniju kosu!

Postoji mnogo razloga zbog kojih se dešava opadanje kose – zbog određenog perioda godine, usljed stresa ili loše ishrane, ali postoji i par načina da to spriječite, a jedan od njih je ovaj prirodni šampon.

Sastojci:

Prirodan šampon koji ima neutralnu pH vrednost

– 10 kapljica esencijalnog ulja ruzmarina koji će poboljšati cirkulaciju i ojačati kosu

– 10 kapljica esencijalnog ulja limuna, koji ima antiseptičko i osvežavajuće dejstvo

– 2 kapsule vitamina E, neizbežnog u borbi protiv opadanja kose

Priprema:

Prvo u šampon dodajte ulje ruzmarina i limuna, a zatim vitamin E. Dobro promiješajte i šampon je spreman za korišćenje. Važno je da ga koristite što češće i dobro ga umasirate u tjeme pri svakom korišćenju, što treba da traje desetak minuta, a nakon toga ga ostavite na glavi još desetak minuta, pa ga tek onda isperite, i to mlakom, a ne vrelom vodom.

Izvor: Story
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter