Izvor:
07.08.2018 u 06:53
0

HOROSKOP OTKRIVA: Za ova tri znaka avgust će biti najbolji ikada!

Ako ste među ova tri znaka, spadate u drugu grupu – grupu srećnika kojima ni vrućina ni pljuskovi sa grmljavinom neće uspeti da pokvare uživanje.

Blizanci

Pred Blizancima je veoma povoljan period, posebno kada je poslovni uspeh u pitanju. Bićete spremni da uložite mnogo više napora u svaki intelektualni posao i trebalo bi da se posvetite učenju stranih jezika, a studenti da se maksimalno posvete učenju. Uspehu se mogu nadati intuitivni Blizanci koji imaju veliku podršku Bika, Vage, Raka ili Riba, a oni koji žele da započnu saradnju sa strancima najbolje da se za to odluče krajem meseca.Iskoristite sve povoljne okolnosti za posao, jer se ovakve prilike ne pružaju često u životu. Avgust je mesec koji vam neće doneti mnogo odmora -nasuprot, biće puno posla, stresa i obaveza, ali ćete se na kraju osećati onako kako ste oduvek želeli: srećno i ostvareno. Dobro, i pomalo umorno, ali hej, zvezde kažu da vas već u septembru i oktobru očekuje zasluženo lenčarenje

Device

Kraljice organizacije će u avgustu moći da uživaju u onome što najviše vole – potpuno uređenom životu. Stvari će se postaviti tako da ćete uspjeti da odradite sve što isplanirate, a da vam ipak ostane dovoljno vremena i za razne zabavne aktivnosti koje već mesecima priželjkujete. Ovo je sjajna prilika za Device da napreduju, što na poslu, što u životu, jer će konačno osetiti da im je univerzum malo naklonjen i da ne moraju konstantno sve da drže po kontrolom (mada će, dabome, i dalje pokušavati to da rade). Ovo će se posebno odraziti na polju ljubavi, gde se otvaraju nove mogućnosti – a neke od njih mogu za razultat da daju i ljubav za ceo život. Samo, zapamtite – malo opuštenije.

Strelac

Ako sarađujete sa Lavovima, Blizancima ili Djevicama, možete slobodno da očekujete da će ta saradnja doneti jako velike rezultate narednog meseca. Podjednako dobre šanse za uspeh imaju i Strelčevi koji sarađuju sa drugim znakovima, ali će kod njih ipak ovaj mesec doneti više promena na planu ljubavi, porodice i privatnog života generalno. Naime, zvezde vam predviđaju miran period, a mir je ono što vam u ovom trenutku najviše treba. Bilo da ste u dugoj vezi ili ste u potrazi za novim partnerom, imaćete osećaj kao da sve teče kao podmazano, a vi ćete uspevati u svemu što poželite bez previše truda. Zato ćete u narednim mesecima i godinama na avgust 2018. gledati kao na jedan od najlepših perioda života.

Izvor: kolektiv.me
Foto: Twitter/glurednik

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter