Izvor:
14.08.2018 u 13:33
0

LJUBAVNI HOROSKOP OTKRIVA: Jedan znak čeka veliki romantičan izazov!

Konjukcija Meseca i Venere u znaku Vage donosi pojačanu nežnost i potrebu za osećajem ljubavi. Ovaj aspekt pozitivno utiče na porodične odnose i stvara bliskost i harmonične veze, a evo kako će se odraziti na odnos sa partnerom.

Usamljeni Lavovi, ovo je definitivno savršen dan za ostvarenje ljubavnih snova. Više ne poznajete granice i spremni ste da otvorenog uma i čistog srca pronađete novu ljubav, bez ograničenja prošlosti. Nećete razmisliti dvaput kada se u vašem životu pojavi zanimljiv stranac koji donosi baš ono o čemu ste maštali. S njim ćete doživeti čaroliju ljubavi koju do sada nikad niste osetili. Napokon ste izašli iz svoje čaure i, poput leptira, spremni ste da raširite krila i poletite ka srećnoj budućnosti.

Drage Device, shvatićete da problemi u vašoj vezi potiču od nedostataka fantazija i uzbudljive mašte. Saturn u znaku Jarca donosi harmoniju u vašu vezu i svesni ste da ste izabrali pravu osobu za život u dvoje. Ali, imate odličan plan kako da otkrijete svoje osećanja partneru i iznenadite ga nezaboravnom ljubavnom avanturom. Svako iznenađenje osvežiće vaš odnos, zato ništa ne čekajte, već iskoristite maštu i zauvek se oslobodite rutine koja vas opterećuje.

Ako ste rođeni u znaku Vodolije, očekuje vas veliko i rizično ljubavno iskušenje. Moguće je da ćete se zaljubiti u osobu koja živi u drugoj zemlji ili će vam pažnju privući osoba koja je već zauzeta. Trenutno se zabavljate i osećate uzbuđenje zbog rizika, ali kada se aktiviraju burna osećanja i flert postane zaljubljenost, bićete u problemu. Dobro razmislite da li vam takva ljubav može doneti sreću.

Izvor: kolektiv.me
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter