Izvor:
03.05.2016 u 23:00
0

UVEK ODANI I OPTIMISTIČNI: Evo koji je najplemenitiji znak zodijaka!

Svako od vas ima bar jednog Ovna u svom društvu. To su jednostavno ljudi koji ne mogu da vas iznerviraju i čija pozitivna energija se neprestano širi.

Njihova glavna karakteristika je da nikad ne lažu, jer to ne znaju da rade.

Pogledajte koje su još njihove pozitivne osobine zbog kojih biste trebali više vremena da provodite sa njima.

Veliki su optimisti

Većina Ovnova zna kako uspešno da balansira između ohrabrujućeg i preteranog optimizma. Ta njihova sposobnost uveliko pomaže kada prijatelju treba podrška i tračak nade u najgorim situacijama.

Odani su

Oni nikada neće izneveriti prijatelja ili odati tajnu. Oni su jako odani pa u njihovom društvu nikada nemojte ogovarati prijatelja, jer se to neće dobro završiti.

Ambiciozni su

S obzirom na to da Ovnovi uvek teže ka višem, njihov entuzijazam može postati zarazan. Oni uvek idu napred i uvek moraju da se kreću.

Pouzdani su

Ovnovi podrazumevaju da će se njihovi partneri i prijatelji prema njima odnositi jednako kako se i oni ponašaju prema njima.

Zrače pozitivnom energijom

Ovnovi su po prirodi pozitivne duše. Takva energija im pomaže da sa lakoćom prolaze i kroz najteže životne situacije, a za njih gotovo nikada ništa nije neobično.

HappyTv.rs
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter