Izvor:
24.10.2018 u 05:33
0

HOROSKOP 24. OKTOBAR: Ovnovi u ljubavi sa vatrnim znakom, Vage napreduju poslovno!

OVAN

POSAO: Možete da očekujete manji priliv novca koji će vam uneti mnogo pozitivne energije. Pred vama je pozitivan dan! Generalno možete da se oslonite i na faktor sreće u nekoj meri.

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada neka osoba koja je takođe rođena u vatrenom znaku, očekuje vas zanimljiva situacija sa njom. Možete da se nadate početku nove ljubavne veze.

ZDRAVLJE: Pozitivno ste raspoloženi. Očekuje vas dobar period u kojem ne biste trebali da imate bilo kakve probleme kada je u pitanju polje zdravlja. Imate puno energije.

BIK

POSAO: Očekuje vas prilika da napredujete! Konačno vam dolaze promene koje ste dugo očekivali na ovom planu! Spremite se da napravite korak napred.

LJUBAV: Moguće je da sa svojim partnerom ozbiljno razgovarate o veridbi i sklapanju braka. Spremni ste za to! Ako ste slobodni, očekuje vas ponuda za početak neke ozbiljnije veze.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža i opuštanje. Potrebno vam je neko vreme koje ćete samo sebi posvetiti. Nemojte preterano da se trošite na druge, već se posvetite sebi.

BLIZANCI

POSAO: Ukoliko sarađujete sa inostranstvom, možete da očekujete da ćete sa te strane dobiti značajnu materijalnu podršku. Generalno vas očekuje dan koji je jako povoljno postavljen.

LJUBAV: Očekuju vas zanimljivi trenuci sa osobom koja vam se dopada. Uskoro ćete ući u zvaničnu vezu sa njom. Ako već imate partnera, zadovoljni ste odnosom sa njim.

ZDRAVLJE: Izbegavajte masnu i prezačinjenu hranu. Moguće je da ćete imati neke probleme sa metabolizmom, varenjem, stomakom. Važno je da vodite dovoljno računa o ishrani.

RAK

POSAO: Možete da računate na pozitivne okolnosti kada je u pitanju posao. Nećete imati ni jedan razlog za brigu. Pred vama je faza u kojoj će svi poslovi ići sasvim stabilno.

LJUBAV: Pred vama je prilika da ponovo dođete do zbližavanja sa osobom iz vaše prošlosti. Osećate se jako lepo kada ste pored nje. Moguće je da ćete poželeti vezu ponovo.

ZDRAVLJE: Imate višak energije! Posvetite se bavljenju sportom ili nekim vidom rekreacije koji vam može prijati. Nemojte da zapostavljate svoj impuls i potrebu za akcijom.

LAV

POSAO: Zadovoljni ste okolnostima na ovom planu i ne planirate bilo kakav vid promene. Možete da očekujete da će vam svi poslovi tokom današnjeg dana teći stabilno.

LJUBAV: Uživate u svakom trenutku koji provedete sa svojim partnerom. Verujete da je vaša ljubav dragocena i da je treba čuvati. Spremni ste da se žrtvujete zarad te veze.

ZDRAVLJE: Povedite računa o bubrezima koji bi mogli da budu osetljivi. Pred vama je faza u kojoj možete da imate tegobe vezane za pojavu peska, kamena i sličnih smetnji.

DEVICA

POSAO: Imate mnogo obaveza i maksimalno ste posvećeni svom poslu. Pred vama je dan u kom ćete naporno raditi. Možete da se nadate povoljnim okolnostima i uspehu.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljivu komunikaciju sa osobom sa kojom ste duže vreme imali samo flert. Konačno ćete steći utisak da vaš odnos može da se pomakne unapred.

ZDRAVLJE: Očekuje vas prilika za poboljšanje kada je u pitanju zdravlje. Ukoliko ste u prethodnom periodu imali bilo kakve probleme, sada dolazi do oporavka.

VAGA

POSAO: Postepeno dolazite do prilike da ostvarite poslovno napredovanje, što je za vas veoma važna stvar. Možete da očekujete da ćete dobiti priznanja od vaših kolega.

LJUBAV: Preporuka je da otvoreno kažete svom partneru kako se osećate i zbog čega ste toliko nezadovoljni. Možete da poboljšate vaš odnos ako se budete dovoljno potrudili.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta je naglašen. Potrudite se da povećate unos vitamina, da ojačate svoj imunitet, da dovoljno spavate i da unosite više tečnosti. Posvetite se svom zdravlju.

ŠKORPIJA

POSAO: Moguće je da neko pokušava da se umeša u vaš posao ali dovoljno ste mudri da to ne dopustite. Spremni ste da jasno razgraničite neke stvari koje se tiču vašeg biznisa.

LJUBAV: Voljena osoba je spremna da razgovara sa vama o zajedničkoj budućnosti. Veliko je pitanje da li imate iste planove i da li na isti način gledate na situaciju u kojoj se nalazite.

ZDRAVLJE: Problemi na nervnoj bazi su mogući kod vas. Već neko vreme ste pod stresom i ne osećate se dobro zbog toga. Pred vama je faza u kojoj biste trebali da se javite lekaru.

STRELAC

POSAO: Pokazaćete da možete da ispunite očekivanja nadređenih i da ćete obaviti sve poslovne zadatke. Spremni ste da se maksimalno posvetite ovom polju kako bi ostvarili svoje ciljeve.

LJUBAV: Ukoliko budete bili spremni da se ozbiljno posvetite voljenoj osobi, vaša veza može da postane veoma kvalitetna. Važno je da jasno postavite vaše zajedničke prioritete.

ZDRAVLJE: Važno je da stvarate zdrave navike. Ako želite da održite dobro zdravlje na duže vreme u budućnosti, važno je da na vreme počnete da vodite dovoljno računa o sebi.

JARAC

POSAO: Imate veliku odgovornost i trudite se da svaki dan svoj posao obavljate na najbolji mogući način. Možete da očekujete da ćete dobiti podršku od strane vašeg poslovnog okruženja.

LJUBAV: Ako želite da stvorite bolju atmosferu u odnosu sa voljenom osobom, potrebno je da budete manje kritički nastrojeni. Važno je da se posvetite vašem odnosu na pravi način.

ZDRAVLJE: Povedite računa o fizičkoj aktivnosti. Potrebno je da se bavite nekim vidom rekreacije kako biste uspeli da se vratite u kondiciju, a samim tim i da se bolje osećate.

VODOLIJA

POSAO: Pred vama je prilično opušten dan tokom kog nećete imati mnogo obaveza. Sve poslove završavate u prepodnevnim časovima. Ostatak dana vam ostaje za odmaranje.

LJUBAV: Voljena osoba vam pruža podršku pri svakoj vašoj odluci i osećate se jako dobro zbog toga. Možete da se nadate pozitivnom danu u kojem ćete se osećati voljeno.

ZDRAVLJE: Prolazna prehlada je moguća ali ne biste trebali da imate veće probleme kada je u pitanju polje zdravlja. Posavetujte se sa lekarom ako budete imali bilo kakve probleme.

RIBE

POSAO: Opterećeni ste razmišljanjem o poslovnim problemima iako trenutno ne možete da ih rešite na neki konkretan način. Moguće je da će vam neka pomoć doći kada je ne budete očekivali.

LJUBAV: Imate utisak da vaš partner nema iste planove za budućnost kao i vi. Pred vama je nešto teži period. Moguće je da ćete imati krizni period koji vam stvara neka otežanja.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Ne biste trebali da očekujete probleme po pitanju zdravlja danas. mada, kada emotivno niste zadovoljni onda vam uglavnom nije ni zdravlje sjajno.

Alo
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter