Izvor:
05.05.2016 u 17:47
0

IDEALNI ZA BRAK: Ovi horoskopski znakovi se NE RAZVODE

Svako od nas, kada ulazi u brak, očekuje da on traje do kraja života. Međutim, nekada to nije moguće, ali ima onih kojima ruže uvek cvetaju pa su im tako i zvezde često naklonjene.

Potrebno je, naravno, mnogo se potruditi kako bi brak opstao, potrebno je praviti kompromise, praštati, miriti se… Ako mislite da je nemoguće sve te pozitivne osobine sakupiti na jedno mesto, horoskop će vas razuveriti.

Upravo određeni znakovi zodijaka imaju sve te karakteristike, a to su:

BIK

Rođeni u znaku Bika teže stabilnosti tako da im je ideja bračnog života sasvim prihvatljiva. Uopšte ne beže od obaveza u bračnoj zajednici i izuzetno su pouzdani. Pravi su oslonac svom bračnom partneru, ali im je vrlo bitno da im on pruža stabilnost. Međutim, ako do toga ne dođe, nakratko će se povući u sebe, ali potom će njihovo nezadovoljstvo pokazivati na svakom koraku.

RAK

Pripadnici ovog vodenog znaka kao da su stvoreni za brak i porodicu. Veliki emotivci, koji su izuzetno privrženi svojoj primarnoj porodici, ma koliko da su uspešni u životu. U stalnoj su potrazi za idealnim partnerom koji će njihovu životnu priču zaokružiti. Rak će procvetati u braku i sa formiranjem porodice, ali ako dođe do nesuglasica, biće izuzetno pogođeni zbog njihove krhke emotivne prirode. Sve i da im se raspada brak i da je potpuno nezadovoljan, on će pred svetom stvoriti sliku harmoničnog porodičnog života.

VODOLIJA

Ovaj vazdušni znak važi za najvernijeg u braku u čitavom zodijaku. Iako je to pomalo kontradiktorno, jer ljubomorno štiti svoju slobodu, ona iskreno veruje u zajedništvo. Kada uđe brak, to uvek čini isključivo iz velike ljubavi, ponekad suviše idealizujući svog partnera. Ona možda ume da bude atipična supruga i majka, ali nikada na štetu svojih najmilijih. Njeno shvatanja zajednice prilično se razlikuje u odnosu na ostale znake, jer žarko želi da zadrži parče slobode samo za sebe.

HappyTv.rs
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter