Izvor:
13.02.2019 u 15:46
0

IMPULSIVNOST, NEMIR, NEIZDRŽ: Drastične promene na nebu, oduprite se lošoj energiji!

Ovaj dan je naizgled lepo počeo. Danas nema vetra i Sunce se konačno izmigoljilo. Ali, trenutna situacija sa zvezdama na nebu može napraviti probleme mnogim u toku ovog dana. Zato bi bilo dobro da stisnete zube i sačekate četvrtak.

Astrolozi ističu da se danas na nebu formira aspekt konjukcije Marsa i Urana na poslednjem 29. stepenu Ovna. Ovo je značajan aspekt, jer se dešava po poslednji put u znaku Ovna, jer 6. marta Uran prelazi u Bika (a za naših života se neće vratiti u Ovna ponovo).

Nervoza, nemir, nagli postupci bez razmišljanja mogu obeležiti ovu sredu. Ono na šta treba da obratimo pažnju su provokacije i naše reakcije na iste. Bitno je da zastanemo i razbistrimo misli pre donošenja neke odluke. Oprez u saobraćaju je neophodan.

Mars i Uran ujedno su i ogromna pokretačka energija, kada se dešavaju radikalni potezi. Stoga treba biti obazriv i ne ići u krajnost, ne preterivati da se stvari ne bi otrgle kontroli.

Izvor: Žena
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter