Izvor:
18.03.2019 u 21:23
0

PROBAJTE DA POGODITE, ALI NEĆETE USPETI: Od svih horoskopskih znakova samo su ONI spremni da učine sve za vas!

Mnogi misle da su spremni na sve zbog ljubavi, ali samo osobe rođene u ovom horoskopskom znaku u to su sigurne.

Reč je o Strelčevima.

Oni su tvrdoglavi i spremni su da urade sve kako bi se izborili za onog koga vole. Njih najbolje opisuje promenjivo raspoloženje i avanturizam, zbog koga i nisu baš zaljubljive prirode.

Ipak, kada jednom pronađu osobu koja ih potpuno ispunjava i koju smatraju srodnom dušom, Strelčevi će da urade sve da osvoje i zadrže tu osobu.

Nije ih sramota da trče za osobama u koje su zaljubljeni jer su uvereni da su oni upravo ono što im treba. Zbog nezrelog karaktera često im je teško da zadrže partnera dugoročno pa su za njih, uprkos njihovoj velikoj požrtvovnosti, potrebni snažni živci.

Espreso
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter