Izvor:
15.04.2019 u 08:53
0

BOLJE IM SE SKLONITE S PUTA: Evo šta horoskopkse znakove dovodi do ludila!

Svaka osoba ima strpljenje koje doseže izvesne granice, a kada se one pređu onda teško vama. Kod horoskopskih znaka je to sve različito i ono što je vama normalno nekoga može dovesti do granica pucanja.

Ovan

Reč je horoskopski znaci kojima strpljenje predstavlja pravu noćnu moru. Kada moraju na šalteru da čekaju red ili kada čekaju prijatelja koji konstantno kasni, totalno se unervoze.

Nestrpljenje i svoj bes zbog nastale situacije iskazuju istresanjem na druge ljude, a često znaju sočno da opsuju. Poznati su po tome da naglo menjaju raspoloženje, a osmeh im se vraća onog trenutka kada njihovom čekanju dođe kraj.

Bik

Ovaj znak Zodijaka nije ljubitelj promena, ali ne zato što se plaše da li će se na drugom mestu prilagoditi, već zato što veruju kako su stvari do sada bile odlične.

Kod njih se nervoza iskazuje nesanicom, razmišljanjem o planovima i svakom mogućem scenariju koji se iz situacije može izroditi.

Blizanci

Njih najviše iznerviraju situacije u kojima osete da im je sloboda na neki način oduzeta.

Bez obzira partenr zahteva da im se za sve polažu računi ili im porodica daje zadatke koje ne mogu da odbiju, oni burno reaguju- tada na scenu stupaju svađa, ignoriranje ili bežanje.

Rak

Osećajni Rakovi znaju dugo da kontrolišu svoje emocije, ali sve njihove maske padaju ako ih izda voljena osoba. Totalno će poludeti ako ih partner prevari, ostavi ili uradi nešto da posumnjaju u njegovu ljubav.

Tada plaču, vrište, histerišu, a znaju i da planiraju osvetu. To ludilo traje nekoliko dana, a onda stupa na scenu osećaj besa i potpuno ignorisanje.

Lav

Ovaj znak Zodijaka dobro podnosi stres i oslanja se na svoju intuiciju koja će ih iz svake stresne situacije izvući. Ali, ako ih nešto može izbaciti iz takta to je bespomoćnost u nekim situacijama i potpuno gubljenje kontrole.

Bilo da ih neko ne pita za mišljenje ili se samo osete manje važni – oni svoju prgavost dovode do osvetoljubivosti, te ne biraju sredstva osvete.

Devica

Devicu najviše nervira nered. Naravno, tu se ne misli na nered koji oni ostave, već ako drugi ljudi imaju naviku da stvari ostavljaju razbacane po domu. Kada ne mogu da nađu ključeve od kola ili neke druge osnovne stvari u stanju su da viču toliko da potpuno izgube glas.

Takođe, nerviraju ih osobe koje nemaju nikakve planove i ambicije u svom životu, barem one kratkoročne.

Vaga

Njihovi živci lako pucaju kada se osete uvređeno. Situacija je još gora ako je uvredu čula veća grupa ljudi, jer je njima zaista stalo do toga šta drugi misle o njima.

Ako čuju neku groznu uvredu, njihov ego je u histeriji i od muke ne mogu da spavaju.Takođe, jako će ih iznervirati i svađa s bližnjima.

Škorpija

Reč je o horoskopskom znaku koji najgore podnosi prevaru voljene osobe. Ali, njihove reakcije se treba u tim trenucima plašiti jer kod njih je sve moguće – od potpunog ignorisanja do osvete.

Strelac

Oni eksplodiraju na sitnice, ali bes ih ne drži dugo. zuzetak je situacija u kojoj se osećaju kao da su u zatvoru – bilo da je reč o poslu, lošoj vezi ili prijateljstvu.

U stanju su da trpe neko vreme, ali kad puknu – tada pokazuju potpuno drugu i užasnu stranu ličnosti.

Jarac

Jarčevi deluju staloženo čak i dok u sebi pucaju od besa i tuge, ali postoje neke situacije u kojima ne mogu da izgledaju hladnokrvno. Prva od njih je gubitak posla, s obzirom na to da im posao i zarada donose sigurnost u životu.

Druga situacija su laži drugih koje su otkrili – njih izluđuje kada ih drugi prave ludima i kada osećaju da ih lažu..

Vodolija

Oni ne mogu da se pomire sa nepravdom počev od društvenog etiketiranja, zlostavljanja na poslu, pa do ekonomske nejednakosti. Tada su spremni da vređaju na "mrtvo ime" onog ko tu nepravdu donosi.

Ribe

Oni vole ljude, ali ako nešto mrze to je kada im se neko nameće. Bilo da ugrožava njihov lični prostor ili jednsotavno vrši pritisak na njih. Ribe mogu da eksplodirajudo te mere da će jednostavno nestati i praviti se mrtvima.

Također, ne podnose kada ih neko požuruje u odlukama.

Srbija danas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter