Izvor:
16.04.2019 u 09:19
0

NISU ZA BRAK: Ova tri horoskopska znaka su ubedljivo najgori muževi!

Prema Zodijaku, vodeni znakovi se smatraju pasivnim bračnim partnerima, vatreni ljubomornim i posesivni, a vazdušnim liberalnim. Zemljani su veoma kritični, a kao dobra osobina navodi se njihova otvorenost.

A ova tri znaka su ocenjena kao ubedljivo najgori muževi.

Devica

Iako to vešto kriju, pripadnici ovog znaka su veoma ljubomorni i nesigurni. Device svoje slabosti počinju da pokazuju vremenom, odnosno u trenucima kada misle da su se dobro “osigurali”. Obožavaju da kontrolišu i manipulišu, zbog čega ne predstavljaju idealne bračne partnere.

Bik

Bikovi su velike karijeriste, a u stanju su da posao stave ispred braka i dece. Oni su odgovorni, te su u stanju da zbog posla ostanu kasno uveče u kancerlariji, umesto da sa svojom ženom provedu prijatno veče. Oni su u isto vreme pravi hedonisti, poznati su po svojoj galanciji, čime osvajaju svoju partnerku. Oni je mogu obasipati skupim poklonima i najlepšim komplimentima, ali joj neće pokloniti ono što je najvrednije – vreme za svoju suprugu, odnosno najvažniju ženu u njegovom životu.

Ribe

Ribe se često same katapultiraju u zatrovanu vezu. Muški pripadnici ovog znaka su poznati po svom beskrajnom razumevanju i senzibilnosti, zbog čega odaju utisak savršene osobe sa kojim bi neko proveo život. Nažalost, često nalete na pogrešnu osobu, onu koja ne zna da ceni sve njihove kvalitete. S obzirom da su i veoma lakoverne, Ribe prihvataju krivicu, a zbog toga su neverovatno nesigurni.

Izvor: AstroZabava
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter