Izvor:
03.05.2019 u 05:05
0

Dnevni horoskop za petak, 3. 5. 2019.

Ovan

Ne prenosite nervozu na partnera. Zadržite svoje probleme za sebe. Ne zapostavljajte previše privatni život zbog posla. Prilično ste komunikativni pa ćete lako doći do dogovora sa kolegama.

Bik

Očekujte neke manje nesuglasice na poslu. Nemojte da se premarate. Nervozni ste zbog nekih problema u porodici. Mogući su problemi sa varenjem, pa se ne prejedajte.

Blizanci

Sjajno se osećate danas, poletni ste i veoma pozitivni. Posvetite više pažnje partneru. Slobodni, vreme je za izlaske i moguća su nova poznanstva. Ipak, bar u prvoj polovini dana se fokusirajte na obaveze koje imate iako ste pomalo rasejani.

Rak

Sigurni ste u sebe. Lako možete prići osobi koja Vam se dopada. Ako ste zauzeti, popričajte sa partnerom o problemima koje imate, ne ostavljajte ništa za neki drugi dan. Ne pravite sebi preveliki pritisak zbog posla.

Lav

Možete se lakše dogovoriti sa partnerom oko nekih promena koje su Vam važne u vezi. Danas je idealan dan za bitne dogovore. Moguć je kraći put ili možete barem posetiti rodbinu ili prijatelje.

Devica

Emotivno ste stabilni i uživate u vezi. Priliv novca je očekivan i bićete prilično zadovoljni uspehom na poslu. Ono što je bitno je da danas ne treba da budete površni, jer to neće biti dobro za Vas.

Vaga

Iskoristite ovaj dan za viđanje sa bliskim osobama. Posao Vas opterećuje pa postoji mogućnost da ne možete da se opustite. Izdvojite vreme za privatni život, nemojte da se preforsirate.

Škorpija

Danas bi trebalo da napravite plan rada za neki naredni period. Spavajte više jer Vam je odmor neophodan. Nemojte da se preforsirate danas.

Strelac

Ne zapostavljajte partnera. Budite otvoreni i iskreni što se tiče toga kako se osećate u vezi. Izdvojite više vremena za ljubav, nije sve u poslu. Rad Vas previše iscrpljuje.

Jarac

Idite na neko mesto gde možete da se relaksirate i opustite. Ne morate baš svaki dan da radite previše. Energični ste i sjajno se osećate. Napravite plan rada za naredni period.

Vodolija

Napeti ste zbog novca. Danas je dan kada je štednja ključna. Mogući su povećani troškovi. Bavite se nekom fizičkom aktivnošću, to će Vas oraspoložiti.

Ribe

Više ste za neku avanturu, nego za neku ozbiljnu "priču". Zauzeti, ne pravite pritisak ni sebi, ni partneru. Pazite na sitnice na poslu, jer ako budete pravili greške, čak i najmanje, bićete u problemu. Potrudite se da se ne zamerate saradnicima.

Astrolog Jovana Vilimonović
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter