Izvor:
12.05.2019 u 18:25
0

HOROSKOP OTKRIVA: Zašto vam se on više ne javlja?

Horoskop nam vrlo često daje odgovore na pitanja, na koja odgovor nemamo. Jedno od tih pitanja svakako je i zašto se on više ne javlja?

Zbog ovih sitnica, svaki od znakova Zodijaka, mogao bi da prestane da vam se javlja:

Ovan

Kada nakon nekog vremena shvati da si ti ipak više zainteresovana nego on, Ovan će jednostavno prestati da se javlja.

Bik

Bikovi se obično izvuku, kada situacija postane teška. Onda kada nema argumenata da ti se suprostavi, jednostavno će otići.

Blizanac

Kada osete da stvari postaju sve ozbiljnije, nespremni da se vežu, Blizanci nestaju i prekidaju svaku komunikaciju sa vama.

Rak

Povod za njihovo povlačenje obično je njihova nesigurnost. Oni će neretko živeti sa ubeđenjem da je partner isuviše dobar za njih i povući će se.

Lav

Lavovima je lakše da prestanu da se javljaju, nego da nekome otvoreno kažu, da nisu više zainteresovani.

Devica

Kako nikad ne pričaju o svojim osećanjima i ne dele ih ni sa kim, muškarci Device najčešće se povuku iz odnosa, kada zapadnu u veću emotivnu krizu, jer žele da kroz to prođu sami.

Vaga

Vage najčešće odlaze, kada se emotivno zainteresuju za nekog drugog.

Škorpija

Oni su veliki šarmeri i uvek izlaze sa nekoliko žena istovremeno. Kada im postanete višak, jednostavno će vas staviti na off.

Strelac

Kada shvati da zbog vaše veze nema dovoljno vremena za sebe i svoje samoljublje, Strelac će jednostavno staviti tačku na vašu priču, bez ikakvog objašnjenja.

Jarac

Ako vaša veza usporava Jarca da napreduje u svojim ambicijama, on će uvek izabrati svoju karijeru, a vama će reći zbogom.

Vodolija

Vodolije jednostavno ne vole kompromise, a kada se od njih očekuje previše, oni okreću leđa i odlaze.

Ribe

Kada osete da se previše vezuju, iz straha da ne budu povređeni, muškarci Ribe se povlače.

Izvor: Lepota i Zdravlje
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter