Izvor:
19.05.2019 u 19:47
0

NEDELJNI HOROSKOP: Rakovi donose važne odluke, a Ovnove očekuju problemi u ljubavi!

Pogledajte šta su vam zvezde spremile za period od 20. do 27. maja 2019. godine.

Ovan

Nepovoljan vam je period za posao i velike su šanse da nećete uspeti da na poslovnom polju nađete laka rešenja. Kada je u pitanju polje ljubavi, očekuju vas problemi vezani za odnos sa voljenom osobom. Na polju zdravlja vas očekuju problemi sa kičmom, kostima, hronična ukočenost i bolovi u leđima. Prijala bi vam masaža.

Bik

Imaćete neke teškoće na polju zakona ili poslova za koje čekate neko odobrenje ili papir. Na polju ljubavi vas očekuje distanca sa voljenom osobom kao i zahlađenje odnosa. Kada je u pitanju zdravlje, nemate veće probleme, ali ste nekako neraspoloženi i bez energije.

Blizanci

Ukoliko ste u prethodnom periodu imali veće troškove, sada ste baš zabrinuti za vaše polje finansija. Kada je u pitanju ljubav, niste spremni za novu vezu i dalje. Na polju zdravlja vas očekuju problemi vezani za jetru, krvotok a mogli biste da imate i neke smetnje vezane za reproduktivne organe, pa idite na redovne kontrole.

Rak

Očekuju vas važne nove odluke i poslovna rešenja koja će vam biti na neki način konačna. Kada je u pitanju ljubav, očekuje vas prilika za početak ozbiljne i stabilne veze. Na polju zdravlja vas očekuju problemi sa kostima, zubima, kožom a možete da imate i neke tegobe koje se vezuju za bubrege i urinarni trakt.

Lav

Ne dopada vam se atmosfera koja vlada u poslovnom okruženju i nije vam ni malo lako da donesete ispravne odluke na ovom planu. Kada je u pitanju ljubav sve vam je dosadilo i veza prelazi u kolotečinu. Na polju zdravlja vas očekuju problemi, niste u dobrom periodu i možete da imate razne probleme. Imunitet vam opada.

Devica

Pred vama je period u kojem nećete imati bitne promene na poslu pa su vam dešavanja malo usporena. Kada je u pitanju ljubav, spremni ste da svu svoju energiju usmerite na jednu osobu. Na polju zdravlja ne bi trebalo da očekujete veće probleme, iako povremeno možete imati tegobe vezane za donji deo leđa i kičme.

Vaga

Pred vama je faza u kojoj ćete imati poteškoće na poslu i nećete biti sigurni u svoje odluke. Na polju ljubavi želite stabilnost, ali partner kao da to sada ne može da vam pruži. Na polju zdravlja vas očekuju poteškoće koje su vezane za stomak i pribavu. Možete da dobijete i stomačni virus ili neke veće probleme vezane za digestivni trakt.

Škorpija

Na polju posla vas očekuje izazovan period u kojem će biti dosta sitnih trzavica i problema. Kada je u pitanju ljubav imate problem da otvoreno pokažete svoja osećanja. Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem ćete imati tegobe vezane za disajne puteve, pluća, sinuse moguća je i sklonost ka alergijskim reakcijama i tome sl.

Strelac

Ako se baš budete potrudili, u ovom periodu biste mogli da uštedite neki novac. Na polju ljubavi vas ne očekuju veće promene, moguće je da ste emocijama baš nezadovoljni. Svoju emotivnu glad pokušavate da nadomestite hranom i to se zatim negativno odražava na vaše zdravlje. Ovo je period u kojem poteškoće imate zbog loše ishrane.

Jarac

Posao vam sada nije jača strana iako ste profesionalac, sada teško obavljate i jednostavne zadatke. Na polju ljubavi imate pometnju, pred vama su odluke na koje ne znate kako da reagujete. Na polju zdravlja vas očekuje više problema. Pre svega česte glavobolje, umor, promenljivo raspoloženje i problemi sa očima.

Vodolija

Imate utisak da postoje neke skrivene situacije u vašem poslovnom okruženju, a nikako da otkrijete o čemu je reč. Na polju ljubavi vas očekuje neka veza na daljinu. Kada je u pitanju zdravlje, imate manje probleme sa srcem ili štitnom žlezdom pa o tome treba da povedete računa u ovom periodu. Posetite lekara za svaki slučaj.

Ribe

Posao vam ide solidnim tokom i nema većih promena tokom ove nedelje. Kada je u pitanju ljubav imate nedoumice u vezi osobe koja vam se dopada. Pomoći će savet prijatelja. Na polju zdravlja ne bi trebalo da očekujete ozbiljnije tegobe. Ova faza vam je povoljna i generalno se osećate dobro, nemate većih briga.

Izvor: Noizz
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter