Izvor:
08.06.2019 u 01:47
0

PAŽLJIVO SA BLIZANCIMA: Od vas nikako ne žele da čuju OVIH PET REČENICA!

U nastavku, pogledajte rečenice koje nikada ne bi trebalo reći ljudima koji su rođeni u znaku Blizanca.

1. "Govoriš previše!"

Blizanci zapravo ne mogu da ćute, ali ne vole kada im neko kaže da previše pričaju. Iako ponekad pričaju previše, oni su neverovatni prijatelji i mogu slušati svakoga. Zbog toga ih zaista boli kad im neko kaže da ćute, jer na neki način pokazuju nepoštovanje prema njima.

2. "Stalno menjaš svoje mišljenje"

Blizanci su poznati po svojoj neodlučnosti. Čak i kada odlučuju o nečemu, mogu brzo i lako promeniti mišljenje. Možda će vas to iritirati, ali oni su jednostavno takvi i morate ih prihvatiti.

3. "Budite ozbiljniji!"

Blizanci uživaju u dobrom humoru i zabavi, a najdraži je osmeh voljenih. Posebno ih uznemiruje kada neko želi pokvariti njihovo dobro raspoloženje deprimirajućim i sumornim pričama, koje na neki način sugerišu da postanu ozbiljniji.

4. "Ne možete istovremeno da radite dve stvari"

Blizanci su poznati po svojoj sposobnosti obavljanja više zadataka i najbolje odgovaraju svom haosu obaveza, posebno kada su pod pritiskom. Ne pokušavajte da promenite tu naviku, jer jednostavno, Blizanci rade najbolje na ovaj način.

5. "Vi ne razumete"

Ovo je potpuno neistinito, tako da uopšte ne izgovarajte ovu rečenicu. Blizanci su brižni prijatelji koji će vas uvek slušati, razumeti i pokušati vam dati korisne savete. Međutim, imajte na umu da Blizanci ne žele da previše drame, pa će vam povremeno skrenuti pažnju od problema koji imate.

Ženski Magazin
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter