Izvor:
07.05.2016 u 18:19
0

ZVEZDE ODLUČUJU: NAJHRABRIJI znaci zodijaka su…

Hrabrost je uglavnom pozitivna osobina, ali ima situacija kada je bolje ne pokazivati je jer može da nas uvede u nevolju. Svakodnevne situacije nas navode da pokažemo koliko smo hrabri i da li imamo dovoljno snage da se izborimo sa različitim izazovima.

S obzirom na činjenicu da kukavice baš i ne prolaze dobro, ovi horoskopski znakovi imaju malo veću prednost jer se smatraju hrabrim!

Ovan

Ovnovima vlada Mars, planeta akcije i hrabrosti, tako da oni ne znaju šta je strah. Svaki rizik predstavlja izazov za vas, dok opasne situacije u kojim se nađete samo povećavaju vaše samopouzdanje.

Lav

Lav je jedan od najhrabrijih znakova kojima vlada Sunce, simbol uspeha. Spremni ste da okrenete svet kako bi postigli svoj cilj. Ljudi ne treba da vas imaju za neprijatelja.

Škorpija

Pluton i Mars, planete moći i hrabrosti, vladaju hrabrim pripadnicima vašeg znaka. Obožavate izazove i rizike. Opasnosti postoje samo zbog vas.

Strelac

Iako ponekad rizikujete previše, brzo se oporavljate i spremni ste da se suočite sa novim izazovima. Vi se ne plašite promena, sve novo je izazov za vas.

Vodolija

Vodolijama vlada planeta promena, zato su ponekad željni opasnih i rizičnih situacija, koje ih zabavljaju. Ali, budite oprezni, moglo bi se desiti da ponekad upadnete u stvarnu opasnost.

HappyTv.rs
Foto: Twitter/US Dept of Interior

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter