Izvor:
15.06.2019 u 18:21
0

HOROSKOP OTKRIVA: Oni vole jednom za ceo život!

Mnogima ideja o jednoj osobi do kraja života, baš i ne zvuči kao realna, ali pripadnici sledećih horoskopskih znakova vole čekaju na pravu ljubav, a kada se to dogodi, ona je za ceo život. Za njih je čak i pomisao na rastanak sa voljenom osobom daleka, jer oni veruju u srećnu ljubav i happy end.

Rak

Kada se jednom istinski zaljube, Rakovi u svoju vezu ulažu ogroman trud i energiju. Oni žele da ta veza bude savršena i da traje zauvek. Ako im voljena osoba ipak sruši iluzije, biće zaista teško da oporave svoje slomljeno srce.

Vaga

Vage se najbolje osećaju kada imaju nekoga pored sebe. Posebno im prija kada je tu osoba koja zna da im pruži pažnju i utočište i u takvu osobu će se zaljubiti i odabrati je za ceo život. Kada pronađu osobu, koja ispunjava sva njihova očekivanja, daće sve od sebe da veza postane mala oaza u kojoj oboje uživaju i iz koje nikada neće poželeti da odu.

Devica

Device nisu tipovi koji se olako upuštaju u vezice. Nisu otvorene da svakome daju šansu, već strpljivo čakju onog pravog. One čekaju partnera, koji deli njihovu viziju o srečnoj vezi i osobu u koju će imati bezgranično poverenje.

Bik

Bikovima je potrebno vreme da steknu poverenje u nekoga i pred njim se potpuno otvore. Kako vole komfor i sigurnost, kada pronađu svog idealnog partnera, daće sve od sebe da ne naprave ni jedan pogrešan korak, kako ne bi ugrozili svoju sigurnu zonu.

Izvor: Lepota i Zdravlje
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter