Izvor:
25.08.2019 u 13:37
0

NE IGRAJU IGRICE I OTVORENO POKAZUJU SVOJE EMOCIJE: Ova 4 horoskopska znaka je lako zavoleti!

Koliko god bi emocije i ljubav trebalo da budu jednostavni, svi znamo da to nije tako. Ipak, nisu sve osobe iste i neke zaista jesu komplikovanije od drugih. Osobe rođene u ovim horoskopskim znakovima jednostavne su i lako ih je zavoleti:

Bik

Sa Bikovima je uživanje biti u vezi upravo zato što su vrlo odani, ne igraju igrice i otvoreno pokazuju svoje emocije. Izuzetno im je važna finansijska stabilnost, a najvažniji im je pronalazak savršenog partnera. Ako ste u vezi sa Bikom, smatrajte se osobom koja ima sreće u ljubavi.

Ribe

Ribe uvek osećanja stavljaju na prvo mesto, ne samo sopstvena već i tuđa. Iskrene su, verne i posvećene partneru, a najlepša vrlina im je saosećajnost jer će pomoći svom partneru da preboli bilo kakav problem. Ribe su prepune razumevanja i vrlo često će svoje interese ostaviti po strani zbog partnerovih. Osobe rođene u ovom znaku pokazuju kakva bi ljubav zapravo trebala biti.

Vaga

Vagama je najvažnije da održe sklad u vezi. Njih je lako voleti jer se uvek trude oko svog partnera što svakome prija. Vage su spremne na svakakve žrtve kako bi sačuvale vezu i uvek će voditi računa o tome kako njihova veza izgleda u javnosti. Uz to, izuzetno se brinu oko svog izgleda i uvek žele da su doterane i lepe za svog partnera.

Rak

Rakovi su spremni potpuno da zanemare svoje želje i potrebe samo da bi udovoljili svom partneru. Svaka vaša želja njihova je zapovest i tu su za vas i u dobru i u zlu. Kada pomisle da je veza u krizi, učiniće sve da je spase, a neretko opraštaju i primaju partnera nazad i nakon raskida. Raka je jednostavno voleti zbog svih osobina i požrtvovnosti, sve dok vam ta silna predanost ne dosadi.

Izvor: Lepotaizdravlje.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter