Izvor:
31.08.2019 u 11:06
0

Horoskop mališana: Indigo i kristalna deca!

Mnogi ljudi smatraju da nije dobro deci tumačiti natalni horoskop. Razlozi za ove stavove su mnogobrojni, ali se uglavnom zasnivaju na pretpostavci da se astrologija bavi proricanjem budućnosti. Prava upotrebna vrednost leži upravo u sagledavanju fizičkih i mentalnih kapaciteta datih rođenjem, pa pažljivom analizom horoskopa mališana može se utvrditi tip ličnosti i način najpovoljnijeg stila vaspitanja. U horoskopu deteta posmatramo, na prvom mestu, planete koje predstavljaju roditelje, oca Sunce i majku Mesec. U dečjem horoskopu te dve planete su, uz Merkura, najvažnije jer imaju najjače dejstvo čije će efekte, kasnije odrasla osoba, osećati do kraja života.

Osim Sunca i Meseca, važno je rastumačiti dejstvo Merkura i Marsa. Merkur opisuje intelektualni kapacitet, dok po položaju Marsa možemo da sagledamo vitalnost i fizičku energiju koja je u ranom detinjstvu najizraženija.

U poslednje vreme se mnogo piše o, takozvanoj indigo i kristalnoj deci. Po nekim tumačenjima, to su deca modernog doba koja u život stižu sa posebnim zadatkom, a to je promena kolektivnog nesvesnog i preuzimanje vođstva u savremenom svetu. Indigo deca su, većim delom, već postali roditelji, pa u lancu oni postaju vođe novoj generaciji, kristalnoj deci. Nemaju sva novorođena deca taj specijalni zadatak, ali, osim što su prepoznatljiva po karakterističnim osobinama koje ih prate od rođenja, i astrološki je lako uvideti odstupanje od uobičajenih obrazaca. To je najčešće naglašeno posebnim položajem Sunca i Meseca, što im daje karakteristične oči, izraz u pogledu, a to se primećuje od samog rođenja. Drugi pokazatelj je naglašen položaj Merkura, koji u dobrim aspektima sa nekom od podsticajnih planeta, kao što je, na primer, Uran, ukazuje na natprosečnu inteligenciju koja nije konvencionalna, što znači da je detetu potreban poseban pristup i način vaspitanja kako ga neiskorišćeni višak intuicije i inteligencije ne bi unesrećio.

Svedoci smo globalizacije koja se uvukla i u moderan pristup vaspitanja deteta. Sve više se generalizuju stavovi, a u potpunosti se zanemaruje da je svaki čovek za sebe individua i da u ranom detinjstvu, svako ponaosob, zahteva specijalni pristup. Takozvana indigo i kristalna deca, ukoliko ne dobiju adekvatnu podršku i vaspitanje, postaju žrtve surove okoline, koja njihovu posebnost tumače kao manjkavost. U proceni tipa deteta, astrološka analiza natalnog horoskopa je neprocenjivo korisna.

Indigo i kristalna deca od rođenja imaju karakterističnu harizmu i specifičan izraz u očima. Napreduju ubrzano, živahni su i nemirni zbog čega ih u sredini mogu optužiti da su hiperaktivni. Nemaju dobru pažnju i najčešće su, naizgled, odsutni. Oni mogu telepatski da komuniciraju, pa ukoliko roditelj zna kakvo dete ima, uz određene vežbe, taj dar može biti od presudnog značaja u savladavanju i kanalisanju specijalne energije kojom je njihovo dete obogaćeno.

Novosti
Foto:Depositphotos

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter