Izvor:
09.09.2019 u 12:04
0

NEDELJNI HOROSKOP: Slobodnim Ribama sledi otvaranje prema osobi koja je vrlo uporna da vas osvoji, Device vesti o novcu koji očekujete dolaze pred kraj sedmice!

Pogledajte šta vam zvezde poručuju na polju ljubavi, posla i zdravlja za period od 9. do 15. septembra.

OVAN

Hrana

Ovnovi će u ovoj nedelji istinski uživati u dobroj klopi. Doduše, moguće je da ćete u nekim momentima malkice preterati, ali šta sad – treba čovek neki put i da se opusti, zar ne? Savet je da nosite uz sebe sodu bikarbonu – sigurno je da će vam zatrebati….

Ljubav

Kod slobodnih Ovnova je opšti šareniš. Ako treba da se mirite sa bivšim partnerom – to će se dogoditi u ovoj sedmici. Ukoliko ste na ivici odluke da uđete u emotivnu priču sa zauzetom osobom- postoje ogromne šanse da se to baš sada pokrene. No, ova sedmica donosi ogromnu mogućnost ulaska u ljubavnu priču ne samo ovima koji bi da se vraćaju ili da tajno ljubavišu – sledi vam divno novo poznanstvo, ali i pokretanje odnosa i to verovatno u danima oko vikenda. Zauzeti – oko 14-og, u danima punog Meseca može biti tenzije sa partnerom. Ne potpaljujte vatru dodatno, saslušajte šta voljena osoba ima da vam kaže. Strasti se brzo mogu smiriti i odnos stabilizovati za vikend.

Posao

Poslodavac uvodi neke dodatne obuke, seminare – nešto čemu morate prisustvovati iako vam to totalno remeti planove i koncepciju. Takođe, neke osobe pokušavaju da vas uče vašem poslu, što vas izuzetno iritira. Jedan veliki deo obaveza je ostao iza vas, ali u ovoj nedelji očekujte još jedan „talas“ i rastrgnutost na više strana. Jako je važno da je vaše poslovanje regularno, legalno i čisto – jer ste u periodu kada možete imati zakonske probleme.

Novac

Tek od sledeće nedelje možete da računate na smanjenje obima troškova i izdataka.

Zdravlje

Stomačni deo je osetljiv. Takođe – mogućnost povreda. Više opreza u saobraćaju ukoliko putujete.

BIK

Hrana

U ovoj sedmici ste dosta umereni (osim u danima oko punog Meseca kada ne treba preterivati, a i više povedite računa o ispravnosti i roku trajanja namirnica) – prijaju vam manji obroci, ukusni zalogaji koji prijaju i oku i nepcu. Budite umereniji sa sladoledom i kolačima…

Ljubav

Zanimljivo vam je da flertujete sa nekim ko je mlađi od vas ili mladolik – u svakom slučaju – nosi

jednu finu energiju koja vam sada jako prija. Ukoliko se kockice slože (a ima šansi za tako nešto) vrlo lako se može dogoditi da do kraja nedelje već uskočite u jednu slatku emotivnu priču. Ima i onih Bikova kojima će se ove nedelje „kačiti“ kojekakvi udvarači – sve jedan neprimereniji od drugog. Ove čak ne treba uzimati ni u obzir….Zauzeti – partner u ovoj sedmici ide nekako iz krajnosti u krajnost. Ili vam ne da da dišete, ili vas ne zarezuje dva posto. Pa mu onda smetaju vaši prijatelji i prebacuje vam da previše vremena provodite sa njima. No, u suštini – ovo su samo male, prolazne neusaglašenosti.

Posao

Vaši poslovni partneri ili saradnici imaju neku problematiku, i to se automatski odražava i na vašu saradnju. Iako ovo vas lično ne dotiče i ne ugrožava – ipak će vas u nekim situacijama zakočiti na izvesno vreme. Kod nekih od vas – moguće je da će saradnici imati i probleme zakonske prirode. Ušli ste u period koji je dosta aktivniji i sa prilično povoljnim šansama za vas. Stižu vam neke lepe najave ili informacije koje će vas obradovati, i to pred kraj sedmice.

Novac

Vrlo solidna finansijska situacija. Ono što je bitno – ne pozajmljujte novac nikome.

Zdravlje

Sve je u redu kod vas, vrlo dobra zdravstvena situacija, osim manjih problema sa probavom.

BLIZANCI

Hrana

Pred vama je jedna nestabilna nedelja u kojoj ćete biti bez pravih navika kada je ishrana u pitanju. U nekim danima ćete se prejedati, u drugima se tek povremeno setiti da ni zalogaj u usta niste stavili. Uz članove porodice ćete uvek nekako slađe jesti – možda oni uspeju da vas uvedu u red!

Ljubav

Slobodnim Blizancima se u danima oko vikenda aktivira polje ljubavi, zabave i opuštencije, flertovanja. Venera i Merkur ruku pod ruku ulaze u znak Vage, što slobodnima otvara fenomenalne šanse! Već u ovoj nedelji može doći do pokretanja emotivne priče, a ako ništa drugo – upoznaćete osobu koja će biti baš po vašoj meri, a i vi ćete se njoj na prvi pogled dopasti! Onima koji su željni provoda, a ne vezivanja – sledi jedan odličan period za uživanje! Zauzeti – iako će se mnoge situacije srediti, ipak i dalje traje period u kojem dolazi lako do „iskakanja iz koloseka“ kada je odnos sa voljenom osobom u pitanju. Pokušajte da tokom ove sedmice pronađete više vremena i posvetite ga partneru.

Posao

Na poslu se u ovoj sedmici uglavnom ne zna ko pije a ko plaća. Svi su u nekoj nervozi, u nekom trčanju, sve je „pod moranje“ i sve mora biti gotovo za juče još. Pun Mesec u vašem polju karijere sigurno da neće doprineti smanjjivanju tenzije, naprotiv. Baš u danima oko punog Meseca – nećete znati šta je prava informacija a šta dezinformacija, a ukoliko radite sa novcem ili vrednosnim papirima – otvorite četvore oči, jer su greške moguće. Lagano smirenje nastupa na samom kraju radne nedelje.

Novac

Naglašeni troškovi vezani za dom i članove porodice.

Zdravlje

Oscilacije pritiska i jače meteoropatske reakcije.

RAK

Hrana

Dobri ste vi u ovoj nedelji. Uglavnom solidne i životne, ali i navike što se ishrane tiče. Doduše, prijatelji ili članovi porodice mogu primetiti da ste u poslednje vreme smršali ili da baš varirate što se težine tiče, pa slobodno računajte da će „pasti“ po koji savet ili što bi vi rekli „soljenje pameti“….

Ljubav

U moru onih koji su ovih dana oko vas, koji vas prikriveno ili otvoreno muvaju, koji vam šalju poruke ili vas zovu – u ovoj nedelji može polako početi da se izdvaja jedna osoba. Da se razumemo – još uvek ste vi velikim delom zatvoreni ili nesigurni ili smatrate da niste spremni za novu emotivnu priču – ali ako date šansu i drugoj strani i sebi – vrlo lako se može dogoditi da baš sada uđete u nešto što ima smisla i što može trajati…..Zauzeti – bitno je da između vas i voljene osobe postoji trud, istrajnost i emocija – na taj način ćete lakše i brže prevazići neke situacije koje se mogu izdogađati tokom ove sedmice. Ništa strašno, da se razumemo – ali dovoljno da vas na kratko izbaci iz koloseka.

Posao

Užurbanost i pritisak kao da ne jenjavaju u vašem poslovnom okruženju. U ovoj nedelji mogu izaći na dnevni red i papirološka pitanja, zakonske procedure i to da li je sve po „pravilima službe“. No, vi kao vi niste ni na koji način ugroženi, jedino što ćete veći deo ovoga morati da pregurate preko svojih leđa i vi raščistite. Ukoliko planirate poslovno putovanje, moguće je da ćete morati da ga odložite ili ćete bukvalno do poslednjeg momenta biti u neznanju da li uopšte idete ili ne.

Novac

Iako troškovi pokušavaju da potkopaju vašu finansijsku stabilnost, to se neće dogoditi.

Zdravlje

Prenapetost, nervoza želuca i creva, problemi sa jetrom i žuči. Uradite krvnu sliku.

LAV

Hrana

Bilo koja „teža hrana“ u ovoj nedelji ili pak iole veća količina – automatski će kod vas izazivati problem sa varenjem, sa crevima, sa nadutošću. Takođe, namirnice morate striktno proveravati što se ispravnosti tiče i izbegavati bilo koju vrstu alkohola.

Ljubav

Vi i voljena osoba ste nekako „na pola“. Nije situacija između vas dvoje ni malo loša, ali vi lično imate osećaj da se sve svelo samo ne neku rutinu i pod moranje, a da je veselost, avanturistički duh, entuzijazam i ona prava, vruća ljubav – iščezla iz vašeg odnosa. U periodu ste kada od drveta ne vidite šumu, kada od sitnice ne vidite ono što je važno, kada prosto rečeno „tražite dlaku u jajetu“. Umesto da gledate ono što ne valja, usmerite se na ono što valja i što je dobro. A toga sigurno ima! Slobodni Lavovi – svakodnevica vam prolazi uglavnom dosadno, neinspirativno. Ukoliko i ima nekih udvarača i simpatija – sve je to „smuti pa prospi“ varijanta. Sačekajte vi nešto kvalitetnije i bolje, a doći će sigurno.

Posao

Mnogobrojne obaveze i žurba vezana za posao u ovoj nedelji ne jenjavaju. Prostor za greške je otvoren tokom celog perioda, pa se potrudite da ipak budete više analitični nego da jurite vreme. Bolje je i da zakasnite malo, nego da posle ispravljate greške. Sve brige i problemi koji se sada mogu javiti su uglavnom kratkog daha, ali će vam možda biti potrebna podrška autoriteta ili osobe na koju možete da računate, da biste ih lakše rešili. Korektan odnos sa kolegama i šefovima.

Novac

Sledi vam neko nerviranje oko novca, možda bez ikakvog pravog razloga.

Zdravlje

Dobro, sem manjih problema sa stomakom.

DEVICA

Hrana

Trudićete se da se na vašem meniju tokom ove nedelje uglavnom nađu izbalansirani obroci – i sa žitaricama i povrćem i mesom i mlečnim proizvodima. Ono što će vam malo kvariti ovu zdravu koncepciju jesu slatkiši.

Ljubav

Slobodne Device su u odličnom raspoloženju, bar što se spremnosti za ljubav tiče. Lako pokrećete priču sa osobama koje vas interesuju, a sigurno je da svojom harizmom, inteligencijom i izgledom privlačite mnoge radoznale poglede. Pun Mesec u vašem polju partnerstava daje odličnu priliku da stvari kulminiraju i da se konačno, istinski – dogode. Neka ovo bude vaša sedmica, sedmica u kojoj ćete pronaći ljubav! Zauzeti – e ta „kulminacija“ i taj pun Mesec, kao i kvadrat Marsa iz vašeg znaka sa Jupiterom koji predstavlja vaše partnere – baš vam i ne ide na ruku. Zato je u ovoj sedmici potrebno više usklađivanja, više razumevanja i mnogo, mnogo više spremnosti na kompromis.

Posao

Kod vas već duže vreme traje period u kojem se i psihički i fizički dajete maksimalno na poslu i nije ni čudo što ste negde već na izmaku snaga. Mars iz vašeg znaka vas i dalje tera napred i ne dozvoljava vam da odustanete, pa čak ni u momentima kada biste digli ruke od svega. Možda ni ovo neće biti baš najlakša nedelja, ali će definitivno da vas odvede korak bliže ka vašem cilju. Iako sada ne izgleda da će vam situacije ići na ruku, to će se ipak dogoditi. Imajte strpljenja. I vere.

Novac

Vesti o novcu koji očekujete dolaze pred kraj sedmice.

Zdravlje

Starijima problem sa pritiskom. Takođe, proverite nivo gvožđa u krvi.

VAGA

Hrana

U ovoj sedmici baš i nećete moći da se pohvalite apetitom. Koliko god da ste u poslednje vreme imali problem sa kilogramima i borili se sami sa sobom kada je ishrana u pitanju, sada ćete odjednom primetiti da vas glad ne vuče da svaki čas obilazite frižider.

Ljubav

Nadam se da ste uspeli da zaobiđete sve aspekte koji su vas u prethodnom periodu terali ili u tajnu vezu, ili da se vratite korak unazad, ili koji su vam na put donosili osobe za koje vam je bilo jasno da nisu za vas. Ukoliko jeste, e onda znajte da od kraja nedelje i ulaska Merkura i Venere u vaš znak – imate istinske šanse da uđete u neku zaista finu priču. Doduše, neki od vas će se „uhvatiti“ za osobu koja je mlađa ili mladolika, ali bar za sada to izgleda kao vrlo simpatičan i sladak odnos. Zauzeti – preispitivali ste sebe, partnerove postupke, odnos u kojem ste. Neke odgovore koji su vam potrebni ste dobili. Sada možete, rasterećeni da nastavite dalje. Partner će i dalje zakerati, ali vi više nećete reagovati.

Posao

Iako ste mislili da ste konačno uspeli da izađete iz haotičnog perioda u kojem ste se od jutra do sutra borili sa obavezama, vrlo brzo će se pokazati da to nije tako. Posao će vas i sada pronaći, pokušavali vi da mu pobegnete ili ga prizivali. No, u ovoj sedmici ćete imati problem jer ćete morati nešto i da odbijete, iz ko zna kojih razloga, a te osobe će vršiti pritisak na vas i smarati vas. Tek za vikend ćete moći da se konačno u potpunosti rasteretite i opustite.

Novac

Nedelja u kojoj sporo zarađujete, a brzo vam novac odlazi iz ruku.

Zdravlje

Vrlo brzo sledi završetak nepovoljnog zdravstvenog perioda.

ŠKORPIJA

Hrana

Iz ko zna kog razloga, u ovoj sedmici jednostavno niste u prilici da istinski uživate u jelu. Možda ste se odlučili za dijetu, možda se trudite da izbegavate namirnice koje ne prijaju vašem stomaku i varenju. Šta god da je – ovi dani nisu po vašem ukusu….Bukvalno.

Ljubav

Neko će u ovoj sedmici početi da vam se uvlači u glavu, u misli. Polako, na finjaka, maltene pa neprimetno. Jedna vrlo slatka i simpatična osoba, sa finim manirima, kulturna, dopadljiva…..i verovatno mlađa od vas. Da li postoji neka dobra prilika da se otpočne emotivni odnos? Pa, teško. Nešto ovde koči, usporava, stavlja vas na čekanje. Ako već nemate šta drugo, a vi onda budite strpljivi i sačekajte pravi trenutak i svoje vreme….Zauzete Škorpije imaju sada korektan odnos sa partnerom, ali nešto tu fali. Možda fali više prisustva, više zajednički provedenog vremena, više strasti….u svakom slučaju nešto nije potaman. Čuvajte se, obično se u takvim periodima pojavi neko ko je dušu dao za flert….

Posao

Namestiće se neke situacije koje će vas iznervirati. Nešto nećete moći da uradite, a želećete pogotovo što ste dali obećanje. Moguće je da će druga strana odreagovati, ali ovo je rešivo, koliko god na prvi pogled izgledalo kao komplikovano i teško. U ovoj se sedmici možete petljati sa nekim zakonskim procedurama, sa nekim poreskim obrascima, sa nekim dozvolama. Čak se može preispitivati i vaš rad. Opet – nema razloga za brigu. Rešenje postoji i uskoro će izaći na dnevni red.

Novac

Novac i vi nećete baš biti drugari u ovoj nedelji. Čas će ga biti previše, a čas premalo…..

Zdravlje

Sve vezano za stomačni deo.

STRELAC

Hrana

Ono što bi vam najviše odgovaralo su meso, povrće, voće, semenke i orašasti plodovi. Sve drugo – vrlo malo i vrlo kontrolisano. No, pitanje je da li ćete vi sa apetitom koji vas trenutno drži, uopšte biti u mogućnosti da se pridržavate ovih saveta….

Ljubav

Niti za slobodne niti za zauzete ovo nije baš bajna nedelja. Slobodnima postoje prilike, ali je veliko pitanje da li te „prilike“ treba iskoristiti jer je malo verovatno da možete dobiti odnos koji je stabilan i trajan. Naročito preko poslovnog segmenta postoji jaka hemija prema osobi koja vas, sa druge strane – prilično nervira nekim svojim razmišljanjima i postupcima. Ukoliko želite da sve ovo ostane samo na nivou kratkotrajne afere – pa hajdete onda, ali bojim se da se ubrzo ne pokajete. Kod zauzetih postoji disbalans, nekako je suviše teško pronaći kompromis i rešenje koje zadovoljava obe strane. Možda pred kraj nedelje situacija krene ipak na bolje, ukoliko se oboje potrudite….

Posao

Problemi sa šefovima i saradnicima. Dok vas sa jedne strane ti šefovi pritiskaju, s druge vas dižu u nebesa i govore kako bez vas ne bi mogli da funkcionišu. Ma znam, opšta ludnica – ne zna se ko pije a ko plaća….U suštini, i na dalje ste u periodu kada sve vezano za posao funkcioniše na mišiće i kada se konstantno borite sa preprekama. Nemojte da vam bude žao zbog ovoga, koliko god se nervirali – sve će ovo dobiti svoj smisao, razjašnjenje i pravi rezultat.

Novac

Na jedvite jade ćete izvlačiti svoje pare, moraćete da čekate ili da novac dobijate u ratama…

Zdravlje

Da nije te nervoze i stresa, bili biste odlično.

JARAC

Hrana

U nekom ste čudnom raspoloženju ovih dana, pa će i vaš apetit praviti velike oscilacije. Iako vas više mogu privlačiti bogatiji ukusi i nešto teža hrana, za vas je najbolje da se ipak okrenete povrću, ribi, mesu, jajima…

Ljubav

Jak zemljani trigon, u kojem početkom ove nedelje učestvuje i Mesec koji vlada poljem partnerstava, govori o tome da će u vašim emotivnim relacijama vladati praktičnost, realnost, poštovanje, odgovornost, prisustvo onda kada je to potrebno. A gde je ljubav? Pa ljubav se pokazuje na razne načine, ne samo time što ćete nekome reći „volim te“. Neki put je podrška u zahtevnom i teškom momentu pravi pokazatelj emocije. Slobodni – neko je zainteresovan za vas, ali vam to pokazuje na vrlo čudan ili promenljiv način. I vi osećate da se nešto dešava između vas dvoje, ali još uvek ne možete da definišete da li vam je ta osoba samo zanimljiva i harizmatična, ili tu postoji i privlačenje…

Posao

Ulazak Venere i Merkura u vaše polje karijere koje se dešava pred kraj ove nedelje jeste onaj momenat koji ste čekali. Vesti, informacije, razgovori – sve odjednom počinje da se pokreće i da vas vodi ka vašem cilju, bilo da je to promena posla ili napredovanje. Još je ostalo da se završi neka zakonska procedura, koja doduše može kočiti, ali ne brinite – to će se vremenom rešiti. I pri tom ne mislim na dugačak vremenski period, nego na nešto što se obavlja u narednih par sedmica.

Novac

Dosta promenljivo, ali uspevate da se snađete.

Zdravlje

Bolovi u kičmi. Osetljiv lumbalni deo.

VODOLIJA

Hrana

U ovoj nedelji kao da nećete uspevati da pobegnete od hrane. Čekaće vas na svakom ćošku da vas mami mirisima, ukusima, izgledom. Oči će vam biti gladne, a onda će i želudac da se pridruži. Svi će vas nešto nutkati, nuditi vam najbolje zalogaje….I kako to odbiti, kažite vi meni?

Ljubav

Iz neke situacije koja neće biti prijatna ili koja će vas iznervirati, koja će vam biti čudna – izrodiće se nešto jako lepo. Krenuće razgovor, prvo stidljivo i oprezno, a vrlo brzo ćete sa tom osobom pričati kao da se sto godina znate. I biće vam zanimljivo i prijaće vam. E, od ovog momenta je na vama….neko vam dolazi i taj neko može biti ono što ste čekali. A čak i da ne bude – biće vam super, dokle god trajalo. Zauzeti – još uvek u odnosu sa partnerom vlada neka čudna, promenljiva atmosfera. Nema tu rasprava, nema svađa ili nečeg tog tipa, naprotiv. Sve je mirno, ali nešto se ispod površine valja što i vas i drugu stranu čini nezadovoljnim. Možda su vas oboje stisle neke muke, pa je teško biti veseo i raspoložen.

Posao

Volela bih da mogu da kažem da vam ova nedelja donosi olakšanje. Ali to nije tako. I dalje ste vi u začaranom krugu obaveza i očekivanja od strane drugih, i dalje pokušavate na sve načine da se ispetljate i da uspete da se odmorite. Ako je za utehu, ovaj period je pri kraju – nije još mnogo vremena ostalo do toga da malo „danete dušom“. I pored svog pritiska koji je trenutno na vašim plećima, vi ste i dalje vedrog duha i raspoloženi. Samo povremeno ta nervoza izbija, a tada – neka svi beže od vas!

Novac

Novac će vam odlaziti i to jednostavno nećete uspevati da kontrolišete…

Zdravlje

Zdravstveno je ovo zahtevna sedmica za vas. Zaista vam je potreban odmor.

RIBE

Hrana

Pun Mesec u vašem znaku doneće vam sto i jedno raspoloženje i ogromnu oscilaciju istih. Jasno vam je – kada raspoloženja „šaltaju“, šalta i vaš apetit. Ili ćete da se sasušite i budete kao pritka, ili ćete da navalite na slatkiše jer samo oni sada mogu da zadovolje vašu emotivnu glad.

Ljubav

Kod zauzetih Riba u ovoj nedelji dolazi do velikog disbalansa u odnosu. Biće teško održati mir u vašim emotivnim relacijama, jer vi i partner sada ne razumete jedno drugo. Vi ste emotivno neispunjeni i nezadovoljni, smatrate da ne dobijate ništa, a partner vas bledo gleda kada o tim istim emocijama govorite. Druga strana uopšte ne shvata kako vi ne razumete njega i njegove REALNE probleme, a ovamo se zamlaćujete nekim ljubavima, romantikom i emocijama. Slobodni – u ovoj nedelji postoji jedna malena naznakica o vašem otvaranju prema osobi koja je vrlo uporna da vas osvoji. Jeste da je to samo jedan korak, ali bolje i to nego dosadašnje vaše potpuno zatvaranje….

Posao

Odjednom vam se čini da nemate podršku ni na jednoj strani. Ni od saradnika ni od šefova. Osećaj da su se svi urotili protiv vas potpuno je bespredmetan i ubrzo ćete shvatiti da ste mnogo toga preuveličali i shvatili previše lično. I ova sedmica vam donosi napetu poslovnu atmosferu i previše posla. Čini vam se da su rokovi sve kraći i kraći i da nećete uspeti da izađete na kraj sa njima. Hoćete, ne brinite – do kraja sedmice će se sve posložiti kako treba.

Novac

I opet vam stiže trošak kojeg niste očekivali….

Zdravlje

Dobra situacija.

Izvor: B92/www.mojastrolog.rs
Foto: Pixabay/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter