Izvor:
11.09.2019 u 18:54
0

RASKID PO HOROSKOPU: Kako koji znak stavlja tačku na vezu?

Veze počinju i završavaju se i to je normalna stvar. Međutim na koji će se načina okončati vaša veza i kako će partner raskinuti sa vama u velikoj meri zavisi od horoskopskog znaka.

Otkrivamo vam kako horoskopski znaci raskidaju.

Ovan

Ovan će napraviti dramatičan raskid. Ne treba vas iznenaditi činjenica da je Ovan neko ko se zaista ne stidi drame i emocionalne ekstravagancije. Ne bi se stideli čak ni da se rastaju sa vama na javnom mestu, kao u restoranu, dok ste usred sastanka.

Bik

Oni su vrlo emotivna bića i uvek će biti strastveni u svojim odnosima. Izuzetno su odani i posvećeni. Međutim, baš zbog toga će im biti apsolutno preteško da raskinu sa bilo kime. Očekujte puno plakanja.

Blizanci

Blizanci će pokušati da vam raskinu putem veoma duge tekstualne poruke. Koliko god izgledalo hladno, upamtite da Blizanci uvek vole samo pozitivne vibracije. Uopšte im neće biti drago da razgovaraju o dubokim, tužnim, negativnim i dramatičnim temama.

Rak

Rak zapravo neće želeti da raskine direktno i zato će samo predložiti da vas dvoje malo odmorite. Reći će vam da je možda bolje da se malo ohladite, ali istina je da oni stvarno žele raskinuti sa vama, bez da budu ti koji su to pokrenuli.

Lav

Lav neće znati kako da bude nežan dok raskida sa vama. Ne žele da preuzmu krivicu za bilo koju grešaku ili nedostatak u vezi. Oni će samo svaliti krivicu na vas i jednostavno vas potpuno izbrisati iz života. Čak će vas izbrisati sa svih profila na društvenim mrežama.

Devica

Devica se neće previše razmišljati. Morate znati da baš i nisu tip koji će odmeravati svoje reči. Uvek će im biti vrlo jasno kako se osećaju. Kada misle da je vreme da se raziđete, tada će samo nastaviti i raskinuti sa vama. Uopšte se neće ustručavati oko toga.

Vaga

Vage će jako paziti na vaša osećanja čak i dok su u toku raskida sa vama. Uvek će pokušavati da budu što osetljivije. Pohvaliće vas svim mogućim komplimentima i reći će vam sve stvari koje vole u vezi vas. Uvek će pokušati da ublaže udarac tako da raskid ne bude previše bolan.

Škorpija

Budite vrlo oprezni i ne dozvolite da vam osećanja odjednom isplivaju kad Škorpija raskine s vama. Zapamtite da mogu postati jako intenzivni i strastveni. To znači da će verovatno doći do raskida koji će se sastojati od takmičenja ko će jače vikati na drugog.

Strelac

Strelčevi ne vole da se suočavaju sa svojim problemima. A znate li kako bi raskinuli s vama? Pronašli bi način da vas nateraju da to vi učinite. Ovo nije problem ili teret koji bi želeli da nose sa sobom.

Jarac

Jarac će vas verovatno u potpunosti zanemariti. Ponekad imaju veoma hladne i bezobzirne postupke. Nemojte se iznenaditi ako vas Jarac odjednom potpuno isključi iz svog života. To nije nešto što je čudno njihovoj prirodi.

Vodolija

Biće to vrlo spor i postepen proces Vodolije koja će se postepeno potpuno povući iz vašeg života. Uvek vole da koriste metodičan i sistematski pristup kako bi rešili bilo kakve brige u svom životu.

Ribe

Ribe će pokušati da raskinu nekoliko puta dok im na kraju raskid ne uspe. Jednostavno im je teško da se odreknu ljubavi. To im nije prirodno s obzirom na činjenicu da su večiti sanjari. Jednostavno im je preteško da prekinu nešto o čemu svakodnevno razmišljaju.

Ženski Magazin
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter