Izvor:
22.10.2019 u 07:56
0

NAJBOLJI SU U KREVETU: Ovi horoskopski znakovi bude strast i zrače velikom ljubavnom energijom!

Zodijački gospodari seksa. Ova četiri znaka su bez premca najbolji u krevetu:

4. Škorpija

Škorpije su vrlo tajanstvene pa će svoje najdublje seksualne želje deliti samo s bliskim osobama. Ali, jednom kad zapalite plamen s ovim znakom, budite na oprezu, jer Škorpije nisu vatreni, već vodeni znak. Tako s njima ili plivate ili ćete se nasukati.

3. Ribe

Ribe ne moraju nužno biti vešti ljubavnici, ali njihovoj mašti u spavaćoj sobi nema kraja. Ako želite da vam tokom seksa sva čula budu aktivirana, Ribe su vaš idealni partner. Ali, ako tražite partnera koji će preuzeti kontrolu u spavaćoj sobi, za to baš i nisu.

2. Lav

Lavovi obožavaju da budu u centru pažnje, a tako je u krevetu. Oni znaju tačno šta žele i kako da to dobiju. Za razliku od Riba, Lavovi obožavaju da budu dominantni, pa i u krevetu, stoga budite spremni da im ispunjavate želje. Ali, kada primete da u nečemu uživate, potrudiće se da tako bude baš svaki put.

1. Vaga

Verujemo kako ste ostali iznenađeni, sad kad znate ko je na broju 1, ali Vage su vrlo strastvene osobe. Međutim, Vage su i vrlo rezervisane pa za njih vođenje ljubavi podrazumeva predivno iskustvo. Drugim rečima, ako ste u potrazi za strastvenom ljubavi, Vaga je prava osoba za vas.

Izvor: Astrosudbina.com
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter