Izvor:
03.11.2019 u 20:48
0

OVA DVA ZNAKA IMAJU VIŠE SREĆE NEGO PAMETI: Vrlo lako izbegavaju PROBLEME i SREĆA im se osmehne!

Oni se uvek izvuku iz problema ili im se posreći u neverovatnim situacijama.

I dok se ostali muče i trude oko nekih stvari, oni uvek pronađu način kako da potpuno bezbolno dođu do cilja.

Ova dva znaka zodijaka imaju više sreće nego pameti.

Lav

Iako su vrlo radni i aktivni, Lavovi tačno znaju kako da usmje vodu na svoju vodenicu. Oni vešto izmanipulišu druge da nesvesno obavljaju stvari umesto njih, dok oni na kraju preuzmu zasluge. Neverovatno, ali Lavovi su najuspešniji u igrama na sreću.

Ribe

Ribe se zavodljivo izmigolje iz problema i uvek dobiju ono što žele. Potencijalne nevolje uvek izbegnu za dlaku, a baš kao i Lavovi vrlo dobro manipulišu drugima što im najviše ide na ruku. Ipak, ono što im ne ide na ruku je činjenica da su vrlo lenje pa provedu dobar deo života tražeći lakše načine da zarade i da reše probleme.

Izvor: index.hr
Foto: Pixabay.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter