DA LI JE SATURN STVARNO TOLIKO LOŠ: Veliki UČITELJ i strogi čuvar KARME!

Saturn je najudaljeniji planeta Sunčevnog sastava koji sa Zemlje možemo videti golim okom. Tradicionalno se smatrao čuvarom granice poznatog svemira, gospodarom vremena koji određuje i naš životni vek.

Od čuvara granice postao je onaj koji nas ograničava. On je kriv za sve prepreke koje nam komplikuju život, oduzima životnu radost, tera nas na težak rad - upiremo osuđujući prst u njega i pronalazimo dežurnog krivca. Zabluda!

Naš život bi bez strukture bio vrlo haotičan. Kao što je reci potrebno korito kojim će teći, civilizaciji pravila koja će omogućiti siguran život, tako i Saturn predstavlja nužne granice, pravila i strukturu i pomaže nam da se organizujemo u svakodnevici. On simboliše ambiciju, upornost i snagu kojom ispunjavamo obaveze i napredujemo unutar društvene zajednice. On je naš osećaj odgovornosti. Trebalo bi da ga posmatramo kao učitelja.

Ponekad moramo da pisemo kontrolni ili da izađemo na ispit, a ako se nismo pripremili, možemo pasti. Ponavljači mogu da se naljute, jer Saturnova energija je stroga, ali često sami ne vidimo da je to sve u cilju našeg razvoja.

Stoga, kad Saturn kao mudri starac, cenjeni učitelj, aktivira neki deo vašeg natalnog horoskopa, imate dragocenu priliku da učvrsti strukturu tog životnog područja, postaje mudriji u određenim životnim pitanjima, odgovorniji i uspešniji. Nemojte se bojati Saturna, iskažite mu poštovanje kakvo zaslužuju svi veliki učitelji!

Izvor: lovesensa.rs/Senka Ljubić
Foto: Pixabay.com

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

                   Nedelja 

04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
09:00  Bolja zemlja
11:00  Prelo u našem sokaku
11:55  Vesti
12:00  Prelo u našem sokaku
12:55  Vesti
13:00  Prelo u našem sokaku
14:00  Vesti
14:05  Parovi - Nedeljni ručak
16:00  FILM
17:30  Telemaster
18:10  Glamur specijal
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Parovi - Izbacivanje
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro