Izvor:
15.05.2016 u 22:01
0

ASTRO OTKRIVA: Kako da se bez greške obučete na prvom sastanku!

Savršena odevna kombinacija za prvi izlazak je jedna od najbitnijih stvari kako biste imali dozu samopouzdanja za tu priliku.

Izaberite odgovarajući stajling prema horoskopskom znaku i nećete pogrešiti. Jedino o čemu ćete brinuti jeste da budete zadovoljni i spremni za prvi sastanak.

OVAN

Pripadnice ovog znaka su vatrene zavodnice i u skladu sa tim, preporučuje im se haljina različite dužine ali da boja bude crvena. Upotpunite je diskretnom narukvicom, crnom torbom i sandalicama na štiklu. Nećete pogrešiti, a ostavićete sjajan utisak klasično primamljivog.

BIK

One su sjajne građe, vrlo zgodne i to znaju da iskoriste. Krasi ih fantastičan ten. Šta bi tradicionalni ženski Bik obukao nego teksas, odnosno farmerke u kombinaciji sa topom. Ovoga puta se preporučuje bluza sa jednim golim ramenom u beloj boji. Akcenat je na svetlucavom nakitu tirkizne nijanse, a u tom slučaju neka budu viseće minđuše. Preporučuje se mala tašna sa detaljima u crvenoj boji, a neka i obuća bude crvene boje i ravna.

BLIZANCI

Razigrani Blizanci će uživati u različitim bojama u svom stajlingu. Za ovu priliku odlučite se za dužu haljinu žute boje, ali zato neka sako bude šaren, sa različitim motivima. Sandale neka budu roze boje, a pismo tašna neke neutralne kako ne biste bili previše napadni.

RAK

Za emotivne Račice idealna je nežna kombinacija koja će naglasiti njihovu emociju. Obucite slatku čipkanu haljinu srednje dužine, uzmite malu saten torbu. Kombinaciju razbijte crvenim karminom i bićete pun pogodak.

LAV

Lavice najbolje opisuje jedna reč, a to je luksuz. Savršena duga, bela suknja u kombinaciji sa crvenom bluzom koja ima volane, najbolje će istaći vašu prirodu. Sandale neka budu bele boje, a torbica neka se slaže sa većim minđušama u metalik nijansi. Izgledaćete sjajno.

DEVICA

Najbolja stil i kombinacija za Device je boho. Nije bitno da li je reč o haljini, bluzi ili suknji, jednostavno bilo šta da odaberete, nećete pogrešiti. Kako ste i sami veliki perfekcionisti, ostanite dosledni svojim boemskim korenima ali ubacite poneki ekstravagantni komad nakita i bićete odlični.

VAGA

Nežne ali veoma društvene, ženske Vage su idealan primer elegancije u kombinaciji sa nekim drugim stilom. Dakle, usku haljinu za zabavu upotpunite elegantnim crnim ili belim blejzerom, klasičnim sandalama i manjom torbom. Neka vam odevna kombinacija bude u crno belim tonovima i nećete pogrešiti.

ŠKORPIJA

Najveću zavodnicu horoskopa možemo videti u različitom izdanju, od uskih haljina do ozbiljnih pantalona. Međutim, Škorpija će se najpre odlučiti za pantalone sa elegantnom košuljom ili kombinezon za prvi sastanak. Kombinaciju upotpunite interesantnom crvenom torbom sa resama i sandalama sa visokom potpeticom u istoj boji i spremni ste za izlazak.

STRELAC

Pripadnice ovog znaka su neumorne i uglavnom sportisti. Zato želimo da im bude udobno. Obucite farmerke i klasičnu belu majicu. Da vaš stajling ne bi bio dosadan, ubacite jedan detalj, a to je grudnjak u nekoj crvenoj, rozoj ili ljubičastoj boji, kako bi se provideo kroz majicu i time vam dao dozu seksipila.

JARAC

Poslovne pripadnice ovog znaka uvek stavljaju biznis na prvo mesto, jer im je to u prirodi. One su vrlo praktične i na gotovo sve gledaju kao na posao. Zato bi odlično rešenje za vaš prvi sastanak bila haljina u tom stilu. Međutim, uvek će svoju poslovnu kombinaciju začiniti odgovarajućim aksesoarom kojim će skrenuti pažnju na sebe.

VODOLIJA

Vodolije su veoma nekonvencionalne i vrlo često korak ispred vremena. Ne vole ograničavanja i nisu robovi trendova. Isto tako, neće potrošiti previše vremena na odabir modne kombinacije za bilo koju priliku. U tom slučaju, obucite jednobojnu haljinu sa volanima na rukavima, sandale koje će biti upadljive, sa širokom štiklom, nakit u srebrnoj nijansi i uživajte.

RIBE

Vrlo emotivne i nežne pripadnice ovoga znaka, najbolje će se osećati u mekoj, beloj haljini sa diskretnim detaljem. Neka rukavi na haljini malo otkriju ramena. A sandale i torbica u svetloj nijansi sa malo većim minđušama biće pun pogodak za vašu romantičnu kombinaciju.

HappyTv.rs
Foto: Twitter/KaitlynHunter7/THREEBBM

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter