PRIVLAČE PAŽNJU NA SVAKOM KORAKU: Saznajte koji znak zodijaka je pravi prirodni MAGNET

 

Ako ste u horoskopu Vaga, prava ste srećnica. Gde god da se pojavite privlačite veliku pažnju, a ono što Vage najviše krasi su graciozni pokreti, elegantne ruke, lep osmeh, dugi vrat i dobra figura. One su osetljive, fer, inteligentne, ženstvene i svestrane. Kao žene su zadovoljne i srećne i njihovi partneri su stalni izvor lojalnosti, dobrog raspoloženja i ljubavi. Kao majke su vesele, odgovorne i dovoljno stroge i kao takve donose sreću svojoj porodici.

Po prirodi su kokete, vole da flertuju, ali su lojalne i odgovorni partneri i članovi porodice. Vage znaju kako da vole druge svim srcem, ali nastoje da budu voljene i cenjene zauzvrat. Jedina mana ovih žena je što mogu biti pomalo sebične. Kao prijatelji su lojalne i spremne da pomognu u svakom trenutku. Žene Vage znaju kako da budu zahvalne i da cene rad drugih ljudi. Vredne su i marljive, a ponekad ne daju sebi dovoljno vremena da se odmore. Oni su svesne svojih sposobnosti i talenata, ali nisu sujetne.

Žene Vage ostvariće dobre uspehe kao diplomate u odlučivanju i nastojaće da po svaku cenu ostvare svoje ciljeve. One su srećne kada je njihov trud cenjen, ali su u tim radostima često same.

 

HappyTv.rs
Foto: Pixabay

Pratite nas na društvenim mrežama

Podeli novost

HappyTV

Sreda
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Parovi - Jutarnja kafica
11:55  Vesti
12:05  Parovi - Jutarnja kafica
12:55  Vesti
13:05  Parovi - Jutarnja kafica
13:55  Vesti
14:05  Serija: Kazna
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Kazna
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Parovi - Nominacije
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro