ASTROLOZI OTKRIVAJU: Evo koji znakovi zodijaka mogu da PREDVIĐAJU DOGAĐAJE

 

Većina vas je upoznata sa, takozvanim, šestim čulom. To je onaj unutrašnji osećaj koji se javlja kod svakog od nas i koji nas navodi da donosimo bitne odluke u životu. Nekada ta intuicija može da nas prevari, ali ako znamo pravilno da čitamo znakove koji nam se nude, retko kada ćemo pogrešiti.

Astrološkom analizom, utvrđeno je da najjaču intuiciju imaju Škorpije i Ribe, a može se reći da tu spada i Strelac, samo što se na različite načine manifestuje njihova intuicija.          

Ribe mogu da sanjaju neke stvari koje će im se kasnije obistiniti ili im ukazati na važne događaje. One nekako najlakše prepoznaju "znakove". Dosta ljudi koji su rođeni u ovom znaku su veliki duhovnici. Kod njih je taj unutrašnji mir izuzetno važan i ako ga ne nađu, često se odaju porocima i tako beže od stvarnosti.

Škorpije imaju istančan osećaj za sve i duboko proživljavaju svaki događaj te su iz tog razloga sposobne da predosete šta će uslediti. One imaju tu sposobnost da iz pogleda "pročitaju" šta neko misli i tačno oseća vibracije koje dolaze bilo od osobe ili kroz neki događaj.

Strelac ima ogromne kapacitete samo ih, nažalost, ne iskoriste svi pripadnici ovog znaka. On se, takođe, može okarakterisati kao izrazito produhovljen samo je pitanje da li radi na sebi i kom tipu znaka pripada. Imaju tu sreću da im intuicija nepogrešivo ukazuje na opasnosti ali i dobre prilke, međutim, neće uspeti da protumače ništa ukoliko nisu razvili kod sebe osećaj unutrašnjeg zadovoljstva.

 

HappyTv.rs
Foto: Pixabay

Pratite nas na društvenim mrežama

Podeli novost

HappyTV

Sreda
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Parovi - Jutarnja kafica
11:55  Vesti
12:05  Parovi - Jutarnja kafica
12:55  Vesti
13:05  Parovi - Jutarnja kafica
13:55  Vesti
14:05  Serija: Kazna
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Kazna
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Parovi - Nominacije
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro