Izvor:
16.02.2017 u 02:54
0

HOROSKOP I VEZE: Otkrijte koji znakovi pucaju od ljubomore!

Ne postoji osoba koja nije uopšte ljubomorna, međutim, kod nekih znakova je to toliko prisutno da će vam bukvalno napraviti pakao od života.

Ovan

Vernost: Ako u njegovoj glavi to nije to, prevara se dogodi iznenada i nije retkost. No, ako se iskreno zaljubi Ovan voli svim svojim srcem.

Ljubomora: 75 posto

Bik

Vernost: Vole sigurnost i sreću koju im donosi čvrsta i stabilna veza. Nisu skloni prevarama i verni su partneri. Iskušenje im nije nikakav problem te će mu se sigurno odupreti.

Ljubomora: 65 posto

Blizanci

Vernost: Iako možda žele biti verni i odani, njihovom šarmu zaista je teško odoleti. Ako nisu u ozbiljnoj vezi obožavaju da koketiraju, čak i kada ne žele ništa više od druženja, što može zbuniti drugu stranu. No kada se iskreno zaljube Blizanci se trude da udovolje partneru i da budu verni.

Ljubomora: 25 posto

Rak

Vernost: Ako je njihova veza kvalitetna i vredna čuvanja i održavanja Bik će vam biti odan i veran do samog kraja. No s obzirom na njihove poprilično velike prohteve čvrsta veza se u njihovim očima lako može pretvoriti u nešto što nije vredno spašavanja. Dok je srećan Rak je veran.

Ljubomora: 85 posto

Lav

Vernost: Uz prave reči i gestove, Lava se može vrlo lako zavesti, ali to ne znači da će žrtvovati svoju vezu, već da će staviti na vagu i proceniti šta mu više odgovara. Ima vrlo čvrst ego zbog čega ga je teško zadiviti.

Ljubomora: 80 posto

Devica

Vernost: Device su vrlo verne i odane te isto očekuju i od svog partnera. Ali ovaj znak u dugoj vezi može postati labilan, posebno ako mu se svidi nečije laskanje. Teško se zaljubljuju.

Ljubomora: 40 posto

Vaga

Vernost: Vage vole da eksperimentišu i vagaju, kako u životu uopšte, tako i u vezi zbog čega se može reći da i nisu verni partneri. Uživaju u ljubavi i avanturama i teško ih je ukrotiti. No ako to kome pođe za rukom, ostaju dugo u vezi srećni i zaljubljeni.

Ljubomora: 50 posto

Škorpija

Vernost: Škorpije su poznate kao veliki šarmeri i zavodnici što zbog lukavih i biranih reči, a što zbog snažnog seksepila kojim zrače. Iako su skloni avanturama i vole da isprobavaju nove stvari, ako odaberu partnera za život njemu će se i posvetiti.

Ljubomora: 90 posto

Strelac

Vernost: Vrlo su društveno aktivni i popularni, zbog čega se njihova vernost ne spominje kao dobra osobina. Žele stabilnu vezu, ali su s vremena na vreme spremni da sebi priušte pokoju avanturicu.

Ljubomora: 20 posto

Jarac

Vernost: Ovaj znak čvrsto stoji na zemlji i nisu mu potrebna nikakva laskanja da bi zadovoljio svoje potrebe. Vrlo su verni i odani i isto očekuju i od partnera. Spremni su da trpe za pravu ljubav.

Ljubomora: 30 posto

Vodolija

Vernost: Vrlo nepredvidivi ljubavnici koje je teško kontrolisati. Vole igre i igrice zbog čega često "zaglibe" u neveru. Vrlo su nesigurni u ljubavi zbog čega postaju ranjivi i skloni eksperimentisanju.

Ljubomora: 10 posto

Ribe

Vernost: Ribe su vrlo otvorene i vole plivati u društvenim i ljubavnim vodama. Veze su im duge i stabilne. Kada vole, vole iskreno i to će i pokazati svojim delima, ali isto tako, avanturice im nisu strane.

Ljubomora: 70 posto

bktvnews.com
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter