Izvor:
19.02.2017 u 15:37
0

HOROSKOP ZA 19. FEBRUAR: Bikove očekuje strasna veza, vage zanimljiv flert! (foto)

Horoskop za nedelju. Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana.
Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

OVAN

Povedite računa ako ste planirali neko dalje putovanje, moguće su komplikacije i nestabilnosti. Moguće je da ste pod nekim neobičnim okolnostima upoznali jednu zanimljivu osobu o kojoj sada neprestano razmišljate i maštate. Povedite računa o masnoćama.

BIK

Povoljan je dan ako u planu imate bavljenje finansijama ili rešavanje pitanja kredita pozajmica i tome sl. Imate jaku unutrašnju potrebu za tim da budete sa nekim. Očekuje vas mogućnost da uđete u vezu na bazi strasti. Puni ste energije, prijaće vam aktivnost.

BLIZANCI

Povedite računa o tome da li je vaš poslovni partner sasvim iskren o svemu. Moguće su neke manje komplikacije. Dopada vam se osoba koja je avanturistički nastrojena i koja ima mnogo inicijative i energije. Pored nje se osećate posebno. Moguć je kašalj.

RAK

Pozitivne okolnosti na poslovnom planu vam ulivaju osećaj sreće i zadovoljstva. Konačno vidite svetlo na kraju tunela. Možete da očekujete zanimljiv susret sa osobom koja deluje veoma nežno i emotivno. Moguće je da je u pitanju Riba. Povećajte unos vitamina.

LAV

Pred vama je dan u kom nećete imati previse obaveza. Možete da očekujete prilično opuštenu atmosferu na poslu. Očekuje vas veoma povoljna atmosfera na ljubavnom planu! Možete da se nadate veoma zanimljivim dešavanjima! Dobro se osećate.

DEVICA

Ukoliko se bavite privatnim poslom, današnji dan vam je veoma povoljan. Možete da očekujete neke lepe vesti. Stabilna emotivna situacija vas raduje. Možete da očekujete jako lep odnos sa bračnim partnerom. Povedite računa o probavi koja je osetljiva.

VAGA

Možete da se nadate pozitivnom poslovnom razgovoru nakon kojeg ćete imati daleko bolji uvid u trenutnu situaciju. Očekuje vas prilika za zanimljiv flert sa osobom koja deluje veoma pozitivno. Pred vama je prilika za zbližavanje. Povedite računa o sinusima.

ŠKORPIJA

Dolazi vam očekivana uplata. Finansijska situacija vam je sasvim solidna, a vi ste svakako zadovoljni zbog toga. Možete da se nadate stabilnoj situaciji sa voljenom osobom. Na ovom polju danas nemate veće promene. Skloni ste gojenju.

STRELAC

Možete da očekujete neobične okolnosti na polju posla. Povedite računa o mogućim manjim gubicima. Moguće je da ne vidite stvari na pravi način i da imate pogrešnu sliku o nekim zbivanjima. Dajte sebi malo vremena da sagledate stvari drugačije. Vrtoglavica je moguća.

JARAC

Nestrpljivi ste da realizujete neke projekte o kojima ste dugo razmišljali. Potrebno vam je ipak još malo vremena. Dopada vam se osoba koja ne živi u istom mestu kao i vi. Spremni ste za vezu na daljinu i želite da budete sa njom. Mogući su manji problem sa cirkulacijom.

VODOLIJA

Očekuje vas povoljna radna atmosfera u kojoj vasa kreativnost veoma lako može da dođe do izražaja. Mogućnost da uđete u vezu sa jednom novom osobom je pred vama! Moguće je da ste na početku poznanstva imali prijateljski odnos. Nema problema na ovom planu.

RIBE

Očekuju vas nove vesti u vezi vašeg posla. Moguće je da je pred vama i neki važan razgovor sa nadređenima. Ukoliko ste u vezi sa osobom koja je rođena u vatrenom znaku, današnji dan bi mogao da vam bude veoma zanimljiv. Prijala bi vam masaža.

Astrolog: Ruža Ružanović

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter