OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK JE NAJVEĆI ZAVODNIK: Ali, u krevetu vas nikada neće zadovoljiti!

Oni su poznati kao najveći osvajači među horoskopskim znakovima, ali ako odete u krevet sa njima, silno ćete se razočarati!

Oni su tako šarmantni, galantni i puni lepih reči za vas - sve dok zapravo ne dođe do seksa! I, verovali ili ne, u pitanju su Lavovi!

Iako u toku udvaranja ostavlja utisak kao da će vas raspametiti u krevetu, u praksi se ovaj znak često pokaže vrlo, vrlo loše! Jer Lav želi samo jedno, a to je da bude u centru pažnje, što u krevetu znači da ćete vi ostati nezadovoljeni.

Kada se vi trudite oko njega i dajete sve od sebe da ga zadovoljite, biće očaran, ali kada dođe red na njega, biće toliko obuzet sobom i svojim zadovoljstvom da će na vas potpuno i zaboraviti.  A najgore od svega je to što, kada bi ga neko i pitao da li je zadovoljan svojim partnerom ili partnerkom u krevetu, redovno će odgovarati da je "on taj koji sve daje", iako to ne može biti dalje od istine. Lav to zaista i misli, i to zato što misli i da sunce svakog jutra izlazi da bi pozdravilo samo i isključivo njega.

Zato, ako tražite nekoga ko će se potruditi oko vas u krevetu, bežite od Lavova, jer se sa njima nikako nećete usrećiti!

 

Izvor: astroreveal.com
Foto: Twitter/Telegraph

Pratite nas na društvenim mrežama

Podeli novost

HappyTV

Utorak
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Parovi - Jutarnja kafica
11:55  Vesti
12:05  Parovi - Jutarnja kafica
12:55  Vesti
13:05  Parovi - Jutarnja kafica
13:55  Vesti
14:01  Parovi - Jutarnja kafica
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Kazna
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Provodadžija
22:00  Parovi - Parograf
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro