DA LI ĆE VAS OŽENITI? Horoskop otkriva koji znak je najbolji za brak!

Pre nego što kažete "da", obavezno pročitajte ovo!

OVAN

Srećom po vas, sa Ovnovima nikada nije dosadno. Čak i običan ručak se sa njima pretvara u pravu avanturu. S druge strane, prilično su sebični i vole da naređuju. Uz to, žele da sve uvek bude po njihovom.

BIK

Bik je odan, vredan i dolaziće kući sa posla svakog dana u isto vreme. Na njega zaista uvek možete da računate. S druge strane, očekivaće isto i od vas, pa ako ste malo slobodnijeg duha, očekujte gunđanje s njegove strane. Takođe, ukoliko tražite zabavu u svakodnevnici, zaboravite na dosadne Bikove.

BLIZANCI

Blizanci su brbljivci, i ta njihova osobina ima i dobru i lošu stranu. Zbog nje će i vama biti zanimljivo u njegovom društvu, ali biće zanimljiv i drugim damama, a Blizanci su inače jedan od znakova koji najlakše posrnu i postaju neverni.

RAK

Rak je jedna mamina maza koja će to ostati do kraja života. Ipak, biće nežan i prema vama i paziće na vas i ugađati vam. S druge strane, od vas će očekivati da budete ista njegova mama. Loša strana je i to što je veoma ćudljiv - više i od svoje supruge u PMS-u.

LAV

Sa Lavom nikad nije dosadno, i uvek voli da je u centru pažnje. Međutim, kada se slučajno dogodi da nisu svi pogledi upereni u njegovom pravcu, postaje neverovatno uvredljiv i potišten. Ukratko i slikovito objašnjeno, ako planirate da delite prostor sa Lavom, pobrinite se da imate svoje ogledalo, jer ako imate samo jedno, nikada nećete stići na red da se i vi ogledate.

DEVICA

Ako volite da vam je svakodnevnica savršeno organizovana, udajte se za Devicu koji će voditi računa baš o svemu.

Međutim, loša strana je ta da može da se previše unese u organizaciju, i da postoji šansa da će vremenom razviti i hipohondriju, a vama će držati predavanje o svakoj sitnici koju ste uradili "pogrešno".

VAGA

U njihovom društvu je prijatno, i prilično su nežni i romantični. S drute strane, kako su prijatni sa vama, takvi su i sa drugim ženama. Vage su među najprevrtljivijim znakovima, i velike su šanse da će vas prevariti, i to više puta.

ŠKORPIJA

Škorpije su lojalne, strastvene i odlučne. Uz to su i sjajni u krevetu. Ali, budite uverene da imaju i tajni rokovnik koji vi nikada nećete videti (a i bolje vam je za srce da ga ne vidite).

STRELAC

Strelčevi su uvek u pokretu i u potrazi za avanturom. U principu su zabavni, samo ako niste previše tvrdoglavi, jer u raspravi sa njima nikada nećete pobediti.

JARAC

Jarac će vam obezbediti finansijski sjajan život jer je radoholičar. Pored toga, izuzetno je veran, stabilan i samostalan. Međutim, užasno je tvrdoglav, voli da kontroliše sve, pa i vas, i za svaku njegovu toplu reč ćete morati da se opasno borite.

VODOLIJA

Vodolija je večiti dečak uvek spreman za zabavu ( i u spavaćoj sobi i van nje). Međutim, veoma je zavistan od partnera, a u isto vreme i buntovan. Ako se udate za Vodoliju, u istom paketu dobijate i muškarca i tinejdžera.

RIBE

Ribe su nežne, uvek spremne da vas saslušaju, strastvene i romantične. U brak sa vama će uliti srce i dušu. Ali, to će vam doći glave jer će vam prvom prilikom sve te nežnosti i usluge nabiti na nos u trenutku kada se oseti nesigurnim.

 

Izvor: yourtango.com
Foto: pixabay

Pratite nas na društvenim mrežama

Podeli novost

HappyTV

                   Nedelja 

04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
09:00  Bolja zemlja
11:00  Prelo u našem sokaku
11:55  Vesti
12:00  Prelo u našem sokaku
12:55  Vesti
13:00  Prelo u našem sokaku
14:00  Vesti
14:05  Parovi - Nedeljni ručak
16:00  FILM
17:30  Telemaster
18:10  Glamur specijal
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Parovi - Izbacivanje
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro