Izvor:
05.03.2017 u 09:14
0

PREDVIDITE NJEGOV SLEDEĆI KORAK: Evo kako koji horoskopski znak vara!

Svaki horoskopski znak ima svoje pozitivne i negativne karakteristike, koje često naprave balans između sebe i tako formiraju stabilnu ličnost. Kada je dečko ženskaroš, negativne karakteristike uglavnom prevagnu i određuju njegovo ponašanje prema vama.

OVAN

Ovnovi su poznati po vatrenom temperamentu, a ženskaroš u ovom znaku je posebno nestabilan. On ne samo što ima nalete besa, već tvrdi da vi imate probleme sa ponašanjem onda kada se sa razlogom naljutite.

BIK

Bikovi mogu da budu pomalo sebični kada je njihov lični prostor u pitanju. Ženskaroš u ovom znaku odbija da bude viđen sa vama u javnosti. On radi šta želi i misli da je vaša odgovornost da se suočite sa problemima koji nastaju zbog njegovog ponašanja. Njegov stav ''treba mi prostora, pomiri se sa tim'' vas užasno razbesni i ne može se tolerisati.

BLIZANCI

Blizanci su jako društveni i omiljeni u društvu i u svom najboljem izdanju jako brzo formiraju prijateljstva i lako očaraju svojom dovitljivošću i šarmom. U svom najgorem izdanju, oni su dvolične alapače. Očekujte da Blizanac ženskaroš ''udari'' na vaše neprijatelje, ogovara vas iza leđa bez ikakvog razloga i da otkrije svima vaše najintimnije tajne. On nema nikakav osećaj za vernost i nikako ne treba da mu verujete.

RAK

Rakovi su jako emotivni i brzo se vezuju. Ženskaroš u znaku Raka ne poštuje nikakve granice jer brine samo o svojim potrebama i osećanjima i često počinje da vas uhodi. On želi da bude u vašoj blizini, čak i kada vama to ne prija i treba vam prostora.

LAV

Od svih horoskopskih znakova, Lavovima je najteže da obuzdaju svoje nagone. Kada dobije priliku da prevari, on će to uraditi bez razmišljanja o posledicama. Ako ga uhvatite, on će se duboko izvinjavati i možda će zaista zažaliti zbog toga, ali ponoviće grešku čim za to dobije šansu.

DEVICA

Device su jako kritične i teže savršenstvu. Dobar dečko u znaku Device podržava vas da jurite svoje snove, dok ženskaroš želi da postanete prototip dosadne ''savršene'' devojke koju je zacrtao u glavi. On kritikuje vaš izgled, sabotira vaše samopouzdanje i pokušava da vas promeni. Perfekcija je nemoguća i zato ga što pre otkačite.

VAGA

Vage su veoma neodlučne, a kada su po prirodi ženskaroši svoju neodlučnost shvataju kao znak da postoji neko bolji za njih. On odbija da se posveti vezi i flertuje sa drugim ženama bez ikakvog blama. On je jako površan i iako želi da bude veran, nikada neće moći da se uzdrži od ''šaranja'' sa drugim ženama.

ŠKORPIJA

Škorpije su jako ljubomorne i mogu biti veoma posesivne u vezi. On će pokušati da vas izoluje i ubedi da je važniji od vaših prijatelja i porodice. Nikada nećete uspeti da smirite njegovu paranoičnu ljubomoru i zato što pre završite tu vezu.

STRELAC

Strelci su po prirodi jako otvorenog i nemirnog duha. Dobar dečko u znaku Strelca uneće avanturu i uzbuđenje u vašu vezu, a ženskaroš se neće ni setiti da pošalje SMS kad odluči da ode na neku nepoznatu destinaciju. On prezire da vam se pravda i zato potpuno ignoriše svaku vrstu objašnjenja.

JARAC

Strategija u svemu dolazi potpuno prirodno kod Jarčeva. Oni znaju šta žele i kako to da postignu. Kada je Jarac ženskaroš i želi da vas smuva, učiniće i reći sve što vi želite da čujete kako bi u tome uspeo. On nema problem da laže i zamajava žene jer za njega, poenta života je: ''Ili dobijaš ili gubiš''.

VODOLIJA

Vodolije mogu da budu tvrdoglave, daleke i teške što mogu da budu veliki kvaliteti u pravim okolnostima, ali kada su po prirodi ženskaroši, oni će te osobine koristiti kao izgovore da se nikada ne posvete vezi. Oni ne veruju u monogamiju i zato se držite podalje od ovih lukavih plejboja.

RIBE

Ženskaroš u znaku Ribe je sanjar i njegova slika o samom sebi uopšte nije realna. On često odluta u kreiranju savršenog sebe na Instagramu i odbija da preduzme neke stvarne korake kako bi ostvario svoje snove. Kada je u vezi, ponaša se veoma nezrelo i ta ljubav je osuđena na propast.

Izvor: Elitedaily.com
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter