Izvor:
07.03.2017 u 08:49
0

KAKO PREŽIVETI KRAH ROMANSE? Ovan će biti ljut na sebe, Devica pada u depresiju a Bik…

Ovan

Iako ste bili nezadovoljni u vezi već duže vreme i svesni ste da je najbolje da raskinete, vaš ponos je u svakom slučaju malo povređen. Ovan je ljut i besan na sebe i ceo svet. Povećana fizička aktivnost će biti od pomoći za vas, vežbajte i radite dok se ne osetite iscrpljeno ili pronađite vreću za udaranje i bokserske rukavice i udarajte. Ovnovi raskid preživljaju veoma burno, ali srećom brzo ih prolazi.

Savet za prijatelje: ne ljutite se na svog dragog Ovna, oprostite im prestupe, jer srećom sve brzo prolazi, i oni će biti oni stari, puni energije i entuzijazma ponovo.

Bik

Bik je fiksni znak i pomalo inertan, i stoga nisu baš presrećni kada dolazi do velikih promena u životu. Ako je ovo raspad jedne duge veze, to će biti jako teško za njih, čak i da nisu bili zadovoljni u tom odnosu. Oni su u stanju da mnogo i dugo misle pre nego što se odluče za promene. Teško im je da odustanu iako su svesni da to nije dobro za njih. Oni će raskid doživeti veoma bolno, malo su izgubljeni, jer se njihov način života u potpunosti menja. Bikovi imaju tendenciju da zanemare sve i da se okrenu sebi, a često utehu pronalaze u hrani, posebno u slatkišima.

Savet za prijatelje: posvetite puno ljubavi i pažnje Biku, dok su u depresivnom stanju. Pokušajte da ih aktivirate, jer teško da će to sami učiniti. U početku vas mogu odbiti, ali budite uporni.

Blizanci

Raskid im pada teško, iako to neće priznati sebi ili drugima. Umorni su od razmišljanja, jer jednostavno ne mogu naći odgovore na sva pitanja. Dobar san će vas najbolje opustiti i osloboditi. Pokušajte da razmišljate o tome što je manje moguće, priuštite sebi dodatne obaveze, bar neko kratko putovanje. Prijavite se za kurs stranog jezika i povećajte mentalnu aktivnost.

Savet za prijatelje Blizanaca: vaši dragi Blizanci će delovati jako čudno. Oni će biti veoma odsutni, a promene raspoloženja variraju od jednog minuta do drugog.

Rak

Najbolja terapija za napuštene Rakove treba da bude društvo bliskih prijatelja. Razgovarajte sa prijateljima o svojim emocijama. Ne ustručavajte se da se dobro isplačete, jer će to sigurno učiniti da se osećate mnogo bolje. Pokušajte da se oslobodite svih sitnica koje vas podsećaju na bivšeg partnera, stavite ih na tavan ili u podrum.

Savet za prijatelje: budite nežni sa njima. Budite njihovo rame za plakanje i podrška u ovim tužnim danima. Čak i ako vidite da su otišli ​​predaleko u samosažaljenju ne kritikujte ih. Sve će proći i sve će doći na svoje mesto.

Lav

Vi ste suviše ponosni da pokažete drugima da patite i imate tendenciju da ubeđujete prijatelje da se osećate dobro. To će samo izazvati suprotan efekat, vi ćete stalno biti ljuti i mrzovoljni. Najbolja stvar za vas bi bila da odete na neko egzotično mesto, da plivate i ležite na suncu, jer za Lavove je sunce najbolji lek. Trošite novac na skupu odeću, promenite frizuru, boju kose …

Savet za prijatelje: hvalite ih, navijajte za njih i dajte im komplimente. Pokažite im da ih volite i koliko vam je važno što su deo vašeg života. To će im mnogo značiti.

Devica

Devica treba da upravlja sama svojim životom, jer oni to najbolje rade. Raskid sa partnerom ih baca u depresiju. Najbolje je da napravite listu razloga zašto je bolje bez njega. Takođe je dobra ideja da napravite spisak aktivnosti koje ćete uraditi bez njega, a niste mogli sa njim. To će vam sigurno pomoći.

Savet za prijatelje: pomozite svojoj dragoj Devici i analizirajte sve, logično razmišljanje će pomoći. Ako vidite da to ne pomaže dovoljno, ubedite svog prijatelja da je tako moralo da se desi, i da će neko bolji ući u njen život.

Vaga

Vage su sklone stalnom analiziranju tako da vrlo dobro znaju šta su izgubile raskidom, a šta dobijaju. To nije problem. Problem je u tome što one ne mogu da funksionišu same, bez partnera, tako da često što pre ulaze u novu vezu i rizikuju da naprave pogrešan izbor. Savet za Vage je da budu strpljive, tako da ne naprave grešku. Bilo bi bolje da pokušate da poboljšate svoje odnose sa prijateljima koji su verovatno zanemareni zbog vašeg partnera.

Savet za prijatelje: spremite se da pažljivo slušate svoje drage Vage, šta su pretrpele i zašto su odustale. Njihova priča će često biti kontradiktorna, ali ne pokušavajte da ih ispravite.

Škorpija

Škorpije se potpuno predaju u ljubavnoj vezi, sve do kraja, bez ikakvih ograničenja. Njihova ljubav je duboka, a patnja još dublja. Gubitak ljubavi je za njih kao smrt i oni teško podnose raskide. Oni neće lako prihvatiti da je partner otišao, boriće se za svoju ljubav. Škorpije mogu postati vrlo destruktivne, a najčešće samo-destruktivne.

Savet za prijatelje: morate da postanete dobar psiholog odmah i imati pametne odgovore na sva pitanja. Vaša pozitivnost i entuzijazam će pomoći da obojite tamnu stranu života svog dragog prijatelja.

Strelac

Večiti optimisti i idealisti će biti nespremni za trenutak u takvim situacijama. Iako njima veza često predstavlja prepreku ka slobodi koju žele i cene najviše, sada će osetiti veliku usamljenost. Međutim, oni su gospodari koji su iznad svake situacije i gledaju na život sa filozofske tačke gledišta. Oni će spakovati kofere i krenuti u nove avanture.

Saveti za prijatelje: vaš prijatelj će delovati čudno, biće sklon čestom kritikovanju, svađaće se i biće skloni čestim promenama raspoloženja. Oni vas mogu lako optužiti za nešto što se dogodilo pre pet godina, ali ne obraćajte pažnju na to.

Jarac

Iako se čini da oni savršeno podnose raskid, oni su zapravo poljuljani. Nešto što grade godinama je sada propalo i teško to podnose. Nećete videti da kukaju i žale se mnogo, skloni su da trpe u samoći i ne smetaju drugima previše. Oni žele da ostanu mirni i racionalni, čak i u ovakvim situacijama. Jarčevi vrlo dobro znaju da vreme leči sve rane. Najefikasnije za njih je da traže spas u poslu.

Savet za prijatelje: ponašajte se kao da se ništa nije dogodilo, jer ne vole da ih žalite. Razgovarajte o tome samo na njihovu inicijativu. Ne dozvolite im da budu sami.

Vodolija

Vodolija neće lako prihvatiti raskid i želeće da ostanu barem prijatelji sa svojim bivšim partnerom. Na taj način, agonija se nastavlja, dok konačno ne shvate da je kraj. Najbolje je da provode vreme u društvu svojih prijatelja i da razgovaraju o problemu. Oni će shvatiti da nisu sami i da imaju puno prijatelja koji ih vole i za njih to znači mnogo.

Saveti za prijatelje: predložite Vodoliji nešto uvrnuto. Ako nisu skakali padobranom iz aviona pre, sada je pravo vreme za to. To će im pomoći da se osećaju živim i tuga će brzo nestati.

Ribe

Vi ste sumnjali već duže vreme da se veza završava i sada se konačno dogodilo. Vaši snovi su uništeni i mislite da ne možete da živite bez voljene osobe. Ne znate šta da radite, da li da udavite tugu u moru alkohola ili možda odete u manastir i izolujute se. Ključna reč ovde je – vera. Kako verovati sada, kada je ceo svet propao, kada su vaši snovi nestali i sve u šta ste verovali i nadali se sada ste jednostavno izgubili? Probudite veru u sebe, veru u ljubav. Čini se gotovo nemogućim. Napišite najlepše ljubavno pismo, najlepšu ljubavnu pesmu, stavite je u bocu i ostavite je u reci. I videćete, čarolija će se uskoro dogoditi.

Saveti za prijatelje: samo pazite na svog prijatelja, jer lako može da uradi nešto glupo. Ne verujte im kada kažu da su dobro, jer sledećeg trenutka mogu biti na dnu provalije. Boravak pored vode će učiniti da se osećaju dobro, ako ništa drugo, predložite im pecanje.

Izvor: zenskimagazin.rs
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter