Izvor:
11.03.2017 u 20:54
0

ASTRO INSTAGRAM: Ribe objavljuju crteže, Vage partnera a Blizanci…

Astrolozi otkrivaju kako vaš znak privlači pratioce na Instagramu, zavodi i lomi srca!

Instagram je postao omiljena zabava širom sveta, pa svi pomalo uživamo da objavljujemo zanimljive slike i video priloge. Jedna od prednosti Instagrama jeste što emotivnom porukom ili lepom slikom možete da obradujete svoje drage ljude, da podelite sa njima trenutak u kome uživate i nekome pokažete koliko vam je stalo do njegovog osmeha.

Svi imamo svoj poseban stil slikanja, poruka i opisa, ali šta astrolozi kažu – kakav je vaš horoskopski znak na Instagramu?

#OVAN

Ovnovi uživaju da postavljaju slike, ali na njhovim fotografijama retko ćete videti filter ili obradu. Oni žele da pokažu ljudima svet kakav jeste i da ga svako sagleda iz svog ugla. Na Instagram nalogu jednog Ovna možete videti bezbroj selfi slika, ali spontane uvek ostave odličan utisak.

#BIK

Ovaj znak Zodijaka uživa da pokaže ljudima kako izgleda svet oko nas i da nas podseti na nezamenljivu konekciju sa Zemljom. Bik uživa u fotografisanju predivnih pejzaža, snažnih vodopada i zalaska Sunca. Njihov cilj na društvenim mrežama je da podele lepotu ovog sveta sa dragim ljudima i da ih obaveste da priroda poseduje neverovatnu snagu i moć.

#BLIZANCI

Blizanci su vladari bogatih opisa na slikama, pa se njihovi opisi dugo čitaju i prepričavaju. Kada nemaju inspiraciju onda samo stavljaju heštagove. Njihova Instagram vrlina je duhovitost, a mana previše truda da izgledju savršeno na društvenim mrežama.

#RAK

Romantične duše rođene u znaku Raka obožavaju da podele nostalgične fotografije sa svojim pratiocima. Njihove slike predstavljaju uspomene i nemojte da se iznenadite ako vidite previše fotografija iz detinjsta ili mladosti na njihovom Instagram nalogu. Osećajan Rak često poželi pratiocima sve najlepše emotivnim i optimističnim porukama.

# LAV

Moćni Lavovi uživaju u selfi slikama. Oni vole sebe, zadovoljni su svojim izgledom i žude da budu popularni i uvek na tronu, pa čak i kad su u pitanju društevene mreže. Uvek se trude da naprave perfektan selfi, ali nikada neće podeliti fotografiju na kojoj ne izgledaju apsolutno savršeno.

# DEVICA

Device su uvek dosledne onome što trenutno rade i trude se da sve urade fantastično, pa su takve i na društvenim mrežama. Očekujte da vidite na Instagramu skoro svaki važan događaj u životu jedne Device i puno misaonih poruka. Poznate kao vrlo pedantne, Devica će uživati u fotografijama svoje perfektno sređene kuće, ali i u slikama kreativnih jela koje je sama skuvala za svog partnera.

#VAGA

Vaga uvek prati put ljubavi i svoju zaljubljenost ne ume da sakrije, pa je partner ili simpatija glavni lik na Vaginom Instagramu. Ukoliko su zauzete, Vage uživaju da fotografišu sve aktivnosti i romantične trenutke sa partnerom, a omiljene su im slike u prirodi.

# ŠKORPIJE

Vatrene Škorpije vole da zavode na društevnim mrežama, ali se trude da ne preteruju sa objavama. One uživaju da pratioci željno iščekujuju njihovu sledeću fotografiju, a onda im serviraju pravo iznenađenje. Ukoliko smatraju da ih društvene mreže ometaju u ispunjenju ciljeva, sigurno će na njih zaboraviti na neko vreme.

# STRELAC

Strelac uživa da objavljuje slike sa zabave, ali i fotografije iz prirode zauzimaju na njegovom Instagramu posebno mesto. Međutim, glavna zvzda na njihovim profilima jesu kućni ljubimci. Zabavni video, slatke slike ili selfi sa životinjama, sve to možete da očekujete na profilu jednog Strelca.

#JARAC

Umetničke i apstraktne slike predstavljaju pravu poslasticu za kreativnog Jarca. Umesto da troši vreme na selfi fotografije, Jarac će od svog Instagrama napraviti pravu galeriju umetničkih slika. Svaki predeo za njega predstavlja izazov, pa uvek oćekujte pravo iznenađenje.

#VODOLIJA

Vodolija uživa da objavljuje fotografije sa dragim ljudima i zanimljivosti sa putovanja. Ali, posebno mesto na njihovom Instagramu zauzimaju delovi ljubavnih pesama i kratke romantične poruke. Pravi sanjari i avanturisti, Vodolije će svoja maštanja pokazati javno, ali samo izabrani uspeće da razumeju poruke njihovog srca.

#RIBE

Emotivne Ribe svoja osećanja vole da pokažu kroz fotografije, originalne crteže i poruke. Pesme koje slušamo na njihovom profilu bude najlepša osećanja. Specijalnost jedne Ribe jeste sva lepota sveta prikazana u nekoliko slika, pa je zato njihov profil često omiljen i njaviše praćen od svih horoskopskih znakova.

Izvor: lepaisrecna.rs
Foto: Twitter/Minuto Politico

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter