Izvor:
14.03.2017 u 00:50
0

SUOČITE SE SA SVOJIM MANAMA: Ovo sprečava svaki horoskopski znak da bude srećan u ljubavi!

Svaka osoba ima svoje određene vrline i mane koje prihvatamo ako nam ta osoba mnogo znači.

Neke osobe ne vide svoje mane i ne vide u čemu je problem kada ljubav počne da se gasi. Horoskop vam ovog puta otkriva mane vašeg znaka, kao i savet za rešavanje ljubavnih problema.

Ovan – prezahtevni ste

Osobe u ovom znaku od sebe, ali i drugih traže dosta toga, pa čak i nešto što je jednostavno nemoguće. Smanjite svoje previsoke zahteve i cenite svoj, ali i trud drugih. Ne fokusirajte se samo na rezultate koji ponekad mogu biti drugačiji od onog što ste želeli.

Bik – ne suprostavljate se problemima

Pokušajte da se suočite sa problemima i nemojte isključivati partnera kada do njih dođe. Budite uvek prisutni, nemojte bežati od problema i razgovora.

Svaka osoba ima svoje određene vrline i mane koje prihvatamo ako nam ta osoba mnogo znači.

Blizanci – previše pametujete

Inteligentni ste i volite da uvek učite nešto novo i zanimljivo. Sa druge strane, ne volite kada vam se suprostavi neko ko je isti kao vi. Prestanite previše da pametujete i uživajte u razmenjivanju onoga što ste naučili.

Rak – odbacujete intimnost

Vaš odbrambeni mehanizam je distanciranje od problema ako primetite ili osetite da vas više ne ceni ili voli kao pre. Nemojte to raditi, već otvoreno kažite partneru šta vas muči i porazgovarajte o vašim osećanjima.

Lav – tretirate partnera kao dete

Kao osoba rođena u znaku Lava, vi ste pravi vođa – kako među prijateljima, tako i u vezi. Ali, ne možete da se prema partneru ophodite kao da je niži od vas i kao da mu možete komandovati za sve. Partnera gledajte kao osobu koja je vama jednaka, pa se u skladu sa tim i ponašajte.

Devica – mislite da ste samo vi osećajni

Ne zaboravite da i vaš partner ima osećanja, baš kao i vi.

Vaga – velika ste "gunđalica"

Retko kad zaboravljate i opraštate nečije greške. Opustite se – svi smo mi ljudi. Kao što i vi znate da pogrešite u nekim stvarima, isto se dešava i sa vašim partnerom.

Škorpija – ponekad izigravate žrtvu

Prestanite sa upiranjem prsta u vašeg partnera. Oboje imate jednaku odgovornost, što znači da nije samo on kriv.

Strelac – ne otkrivate svoja osećanja

Ne volite da pričate o svojim osećanjima i nikada se ne trudite da ih otvoreno pokažete svom partneru, iako inače volite da pričate.

Jarac – druge stvari su vam bitnije od same veze

Nakon što prođe romantični period veze, vi prekidate sa iskazivanjem emocija i druge stvari vam postaju mnogo bitnije nego partner. Izbalansirajte svoje vreme i napravite mesa za druženje sa partnerom.

Vodolija – ne želite da menjate loše navike

Volite da budete slobodni i svoji i da vas u tome niko ne sputava. Međutim u vezi mora da postoji neki kompromis, bilo da se radi o menjanju vaših navika i partnerovih. Ako ne budete razgovarali i dalje radili po svom – vaša veza neće trajati dugo.

Ribe – upoređujete vezu sa drugim vezama

Stalnim poređem počinjete da deprimirate sebe i da stvarate lažnu sliku o izgledu vaše veze. Ničija veza nije savršena, iako tako izgleda. Potrudite se da vama u njoj bude najbolje, ali zbog vas – a ne zbog drugih.

Izvor:Kurir.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter