Izvor:
15.03.2017 u 01:39
0

SEKSI ZODIJAK: Evo kakve perverzije u krevetu priželjkuje svaki horoskopski znak!

Zvezde su odlučile da zavire u spavaće sobe svih znakova i otkriju najperverznije stvari koje ih uzbuđuju.

Sledeći put kada nekoga pitate za znak u horoskopu, odgovor će vam otkriti njihove najperverznije, najbolesnije i najizopačenije seksualne fantazije.

Ipak, za sve je potrebno odobrenje osobe sa kojom imaju seks, a i da budemo realni, u spavaćoj sobi nema osuđivanja ako su oba partnera raspoložena za eksperimentisanje.

Ovan

Ovaj znak žudi da bude dominantan u spavaćoj sobi, ovo se posebno odnosi na žene. Pripadnici oba znaka jedva će dočekati priliku da se popnu na partnerova leđa i ponašaju kao da jašu konja. Ali neće stati tu, očekujte i mamuze i bič.

Bik

Možda je Bik poznat po svojoj ljubavi prema luksuzu, ali mnogo puta je pokazano da su stvari kojih se najviše gadimo vrlo često neverovatno uzbudljive u krevetu.
Bikovi vole prirodan miris partnera i mogu da provedu sate njuškajući ga, čak i ona mesta kojima mnogi nikada ne bi prišli.

Blizanci

Ovo je znak dualnost i zbog toga Blizanci vole da budu u akciji, ali i da je posmatraju.
Možda ovo nije najperverzniji znak, ali često voli da tokom seksa koristi pomagala i razne gedžete.

Rak

Poput Blizanaca, Rakovi nisu mnogo perverzni, ali ako naletite na jednog koji jeste, otkrićete da voli da se igra uloga tokom seksa.

Lav

Lavovi vole kada je partner potčinjen jer tako mogu da budu zvezda seksa. Sve će pretvoriti u produkciju, sa sve reflektorima, zvukovima, kostimima i snimiti – ako se partner slaže.

Devica

Device nisu toliko seksualno frigidne koliko mnogi misle. Ipak, sve perverzne stvari koje vole u bliskoj su vezi sa njihovom povučenom prirodom.

Ako Devica oseti da previše uživa u seksu, baciće kažnjavanje u rutinu – samo da bi imala balans.

Vaga

Vage vrlo retko uživaju u grubostima. Njihove seksualne fantazije su veoma rafinirane. Možete da se obučete u crnu kožu, ali će ovaj znak više uživati u njoj nego u aktivnostima koje ona sa sobom nosi.

Ipak, Vaga možda neće uživati u seksu, ali će vam prirediti predigru koja traje satima.

Škorpija

Možete da budete sigurni da ćete dobiti mnogo više nego što ste očekivali. Ovaj znak poznaje vašu anatomiju bolje od lekara ili ginekologa i naučiće vas kako da dođete do klimaksa na načine na koje niste mislili da su mogući.

Seks sa Škorpijom je poput gledanja lavine kako ide ka vama dok se spremate za taj snažan udar.

Ipak, ponekada mogu da uživaju u nanošenju bola partneru.

Strelac

Ovaj znak mnogo više uživa u lovu nego u samom seksu i zato ga uzbuđuje imanje brojnih partnera. Jedan od načina da ipak uživa u akciji ispod čaršava jeste da u igru ubaci što više osobe.

Jedini problem može da leži u činjenici da su veoma posesivni, ali za sebe žele slobodu. Zbog toga pojedini pripadnici ovog znaka uživaju da budu objekat naklonosti dva partnera i gledaju ih kako se bore za njegovu pažnju.

Jarac

Zaboravite sve što ste čuli – Jarčevi su pravi frikovi u krevetu. Gotovo da im ne treba predigra jer za samo 10 sekundi mogu da dođu od 0 do stotke.

Jarčevi uživaju u moći, dominaciji i kontroli.

Obožavaju da kažnjavaju partnera i analni seks.

Vodolija

Ovaj znak je izumitelj i zauvek znatiželjan. On je poput naučnika u laboratoriji i voli da eksperimentiše sa hranom i temperaturom tokom predigre, a u ekstremnim slučajevima, posegnuće za strujom kako bi šokirao partnera – ili sebe.

Ribe

Ribe vole da daju. Potrebno im je da budu potrebni, a u spavaćoj sobi ne mogu da odbiju ništa što partner predloži.

Na neki način RIbe postaju prostitutke u spavaćoj sobi jer im je jedini cilj da partneru pruže ono što želi.

Izvor:Telegraf.rs
Foto:Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter