Izvor:
27.03.2017 u 02:31
0

OVI SPOJEVI SU ZAPISANI U ZVEZDAMA: Lav i Vodolija a Škorpija sa…

Astrologija kaže da su neke veze neizbežne, da se neki ljubavni spojevi moraju desiti jesu su pojedine ljubavne kombinacije sudbinske povezane. Takvih spojeva ima šest.

Ovan i Vaga
Kada se ova dva znaka sretnu, pred njima je veliki izazov, velika privlačnost i hemija, kojoj je teško odoleti. Vaga je sofisticirana, a Ovan s druge strane je sinonim za strast. Iako različiti, oni se baš zbog toga privlače. Međutim, to se teško održava, i oba partnera to znaju i osećaju od početka, ali jedno drugome ne mogu da kažu ne i srljaju u zagrljaj ne razmišljajući o posledicama.

Bik i Škorpija
Između ova dva znaka postoji velika strast, ali da bi veza uspela, ta strast ne može da postoji samo kada je seks u pitanju već mora biti preneta na sve druge aspekte njihovog zajedničkog života. Svađe i sukobi u odnosima između ova dva znaka su neizbežni. Divlja strast koja tinja u Škorpiji lako zavede nežnog Bika, ali i vrlo lako može da ga uništi, često uz velike svađe.

Blizanac i Strelac
Kada Strelac upozna Blizanca, privlačnost se vidi iz aviona. I to ne samo fizička privlačnost. U neku ruku, oni se odmah spoje na svim nivoima, oni se jednostavno slažu u svakom pogledu. To, međutim, ne znači da sve prolazi glatko. Strelac voli samouverenost koju ima Blizanac, ali nekada ne može da dopusti da neko drugi drži sve konce u svojim rukama.

Rak i Jarac
Ova dva znaka povezuje moć Jarca i emocije Raka. Međutim, sreća u vezi i strast mogu biti uništeni vrlo lako, i to zbog Raka koji je uvek i zbog bukvalno svake sitnice osetljiv. Jarac ume da ignoriše svog partnera, a Raka to odmah zaboli. Takođe, Jarčeve nervira Rakova nezavisnost.

Lav i Vodolija
Lava vrlo lako opšini maštovitost Vodolije, a sa druge strane Lav dobije iskrenog obožavaoca u Vodoliji koji lako padne pod njegov harizmatični uticaj. Ono što može da pokvari ovaj odnos jeste to što Lav stalno traži pažnju, što nervira Vodoliju jer ih to opterećuje a vrlo brzo im i dosadi.

Devica i Ribe
Suprotnosti se privlače, to se najbolje vidi kod ovog para. Ribe ne vole rutinu, dok Devica voli da sve ide u jednom uigranom ritmu, i ona uživa da sve bude u savršenom redu. Oni pomažu jedno drugom i pokušavaju da nauče nešto novo iz svojih života – Ribe da se upoznaju sa organizacijom, a Devica da malo uživa u životu.

Izvor: zena.blic.rs
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter