Izvor:
28.03.2017 u 01:56
0

ZVEZDE SU VAM ODREDILE SUDBINU: Evo da li ćete biti bogati ili siromašni! (foto)

Otkrijte da li zvezde sabotiraju vaš san o bogatstvu.

Astrologija može da nam otkrije mnoge stvari o nama samima, ljubavi, vezama i drugim važnim stvarima u životu.

A jedna od možda najvažnijih za mnoge jeste novac.

Evo kako vaš horoskopski znak utiče na to da li ćete u životu biti bogati ili siromašni.

Ovan

Vi ste krajnje nepredvidljivi kada je novac u pitanju. Možete biti jako štedljivi u jednom trenutku, a u sledećem ćete dizati kredit a godišnji odmor. Ipak, niste gramzivi i bogatstvo vam nije životni cilj.
Samo želite da imate dovoljno novca da radite stvari koje želite bez previše stresa. Važno je da budete strpljivi i u svakoj situaciji procenite da li vam je neka stvar baš neophodna.

Bik

Neverovatni ste u cenkanju. ne želite da platite više nego što je ptorebno i čekaćete koliko god je potrebno da dobijete cenu koju želite.

Ipak, nije potrebno da se baš uvek cenjkate za sve jer to troši puno energije i nekada se ne isplati.

Blizanci

Vi morate da kupite sve što poželite. Ne upoređujete cene i ne čekate sniženje – jednostavno morate to odmah da imate.

Bilo bi dobro da sebi odredite budžet i pratite kako trošite novac kako prerano ne biste ostali bez njega.

Rak

Odlično znate kako da sebi postavite finansijske ciljeve i održavate odličan balans između trošenja stvari na neophodne stvari i na povremene užitke.

Najbolje je da dobro istražite tržište pre nego što rešite da trošite novac i ponekada slušate instinkt.

Lav

Iako ste dobri s novcem, ponekada možete da preterate u udovoljavanju sebi. Ako želite najnoviji telefon, kupićete ga, čak iako posle toga nećete mesecima imati novac.
nemate puno novca u šteku, ali ipak živite raskošno.

Devica

Odlično znate kako da raspolažete svojim novcem. Nemate nikakve dugove i ponekada ćete protivno svom instinktu ipak uložiti novac u nešto što je malo rizično, ali nudi veliku dobit.

Vaga

Vi imate najbolji balans od svih znakova. Ako vam je potrebno nešto za šta u tom trenutku nemate para, ipak ćete uspeti da napravite kompromis sa sobom i obezbedite ono neophodno.

Škorpija

Baš kao i sa mnogim drugim stvarima, veoma ste strastveni po pitanju novca – i na svu sreću, dolazi vam bez većih problema. Volite da imate totalnu kontrolu nad finansijama i teško vam je da se tek tako odričete novca.

Strelac

Volite da vas voda nosi i ne obraćate previše pažnje na novac, a to vas može skupo koštati. I dalje možete da uživate u životu ako samo obratite malo više pažnje na stanje u banci.
S obzirom na to da Strelčevi vole da se kockaju, nije dobra ideja da prokockate sve što imate.

Jarac

Imate talenat a štednju, ai ponekada možete da preterate. Nije vam problem da sačekate da nekom proizvodu cedna maksimalno padne pre nego što ga kupite – pa čak iako više nije u trendu.

Iako ste odlični u čuvanju para, ponekada morate sebi da date oduška jer u životu ima važnijih stvari od štednje.

Vodolija

Vi ste pravi humanitarac i radije biste poklonili pare i imali prostiji život nego da ih bacite na nešto skupo i šljašteće. Ako maksimalno iskoristite svoju kreativnost, možete da smislite sjajne načine za davanje, čuvanje i trošenje novca.

Ribe

Vaša nesebična priroda vas vrlo česti ubaci u neprilike. Ako vas neko prevari i zatraži novu priliku – dobiće je.

Potrebno je da sebe stavite na prvo mesto jer ako upadnete u finansijske probleme, ko će vam pomoći?

Telegraf.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter