Izvor:
30.03.2017 u 06:01
0

SAVRŠENSTVO ILI PROPAST: Ovako funkcionišu veze dva ista horoskopska znaka!

Veza između dva ista horoskopska znaka može biti ostvarenje sna jer imaju iste vrline koje dolaze do izražaja u njihovom odnosu.

S druge strane, ako se usredsrede samo na svoje mane (puta dva), njihova veza je osuđena na propast.

Dva Ovna

Ovo je spoj dve strastvene prirode i na prvi pogled osetiće se jaka privlačnost. Nažalost, njihova impulsivnost izaziva velike nesporazume i sukobe koji lako mogu ugroziti vezu. Međutim, oni će dati sve od sebe u početku, ali na kraju njihova veza ne izgleda sjajno.

Bikovi su kompatibilni partneri

Njihova veza je veoma stabilna, jer su oba partnera racionalna i praktična. Oni imaju iste stavove i ciljeve koji čine stabilnu bazu za dugoročnu vezu. Njihova pasivnost može izazvati probleme, jer ne mogu da podignu svoje odnose na viši nivo.

Blizanci su partneri u avanturi

Blizancima nikada neće biti dosadno. Njih dvoje će uvek imati teme za razgovore, koji će im biti glavni afrodizijak. Međutim, oni su vrlo nestabilni na duge staze, tako da im je potreba partner koji može da drži na zemlji.

Dva Raka u vezi?

Par koji se sastoji od dva Raka može biti jedan od obećavajućih. Oni moraju da poštuju emotivni život svog partnera, i da preziru svoju slabost, a takođe treba da prestanu da stalno analiziraju svoj odnos.

Lavovi – borba za prevlast

Dva Lava će se stalno sukobljavati i želeti da dominiraju u vezi. Posle borbe za prevlast uslediće strastveni mirenja, koja će ih uvek zadržati zajedno.

Device – savršen par

Smatra se da su dve Device u paru savršen par. Oboje imaju velika očekivanja od svojih partnera, i oni su veoma svesni toga. Oni će dati podršku jedno drugom i pronalaziti najbolje u njima.

Dve Vage

Dve Vage su jedan od najskladnijih par u Zodijaku. Zbog težnje za harmonijom i mirom izbegavaće sukobe. No, to može da ima i svoju lošu stranu: akumuliranje nezadovoljstva vremenom dovodi do frustracija, a one opet do neočekivanih izliva besa koji se dugo pamte.

Škorpioni moraju da prevaziđu početnu krizu

Strastveni Škorpioni će imati probleme i neslaganja čak i na početku odnosa koji će biti pun besa i tuča i usaglašavanja sa stalnim emocionalnim oscilacijama. Ako uspeju da prevaziđu krizu i da se dogovore, odnos će funkcionisati.

Dva Strelca

Teško je zamisliti ova dva znaka u vezi. Oboje imaju veliki strah od gubljenja slobode i pre će "produžiti dalje" nego nastaviti vezu. Srećom, oni će biti iskreni jedni prema drugima i neće izazivati nikakvu ljutnju.

Jarčevi su sjajni partneri

Dva Jarca su stvorena za stabilan i dugoročni odnos. Oni znaju šta žele u životu I u odnosu, a ako postoji ljubav obe strane će poštovati želje svog partnera. Pored toga, oni će podržati jedno drugo bezuslovno, i gradiće svoje odnose polako ali sigurno.

Vodolije

Vodolije će uživati u zabavnim aktivnostima i interesantnim razgovorima, ali zbog prirode ovog znaka, u vezi može nedostajati topline i nežnosti. Ponekad edostaju duboka i iskrena osećanja i veza ostaje površna.

Ribe mogu uspeti, ali pod određenim uslovima

Emotivne Ribe mogu odlično razumeti jedna drugu i to je velika prednost u ovom odnosu. Njihova pasivna priroda može biti prepreka, ali ako je jedan od njih inicijator i spreman za akciju, odnos može da preživi.

Izvor:srbijadanas.net
Foto:Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter