Izvor:
01.04.2017 u 15:24
0

ASTROLOŠKE PROGNOZE ZA PROLEĆE: Evo šta vas očekuje na ljubavnom planu!

Prvog aprila Mesec je u Blizancima u sekstilu je sa Suncem u Ovnu, što trenutno daje mnogo energije i snage, u kvadratu s Neptunom u Ribama i trigonu s Jupiterom u Vagi, pa inkonjunkciji (150 stepeni) s Plutonom u Jarcu.

"Subota je zaista pozitivan dan. Odlična je za društvene aktivnosti, pa nadiđite prošla razočaranja kako biste ponovo pokušali i otvorili prostor za nove prilike u svom životu, posebno ako te nove mogućnosti dolaze putem drugih ljudi", kaže G. Scott.

U nedelju 2. aprila 2017. godine "ljubav je zaista u vazduhu", kaže britanski astrolog. Mesec ulazi u znak Raka, a Venera – u retrogradnom kretanju – ulazi u Ribe. "Venera je u Ovnu bila prilično 'muškobanjasta'; Venera nije zaista srećna u tom znaku jer je agresivan. Kreće se retrogradno, natrag u Ribe, gde se oseća puno prijatnije, gde je nesebična, obzirnija, nežnija, brižnija i spiritualna", kaže G. Scott.

Ističe da ne treba zaboraviti kako je Venera trenutno retrogradna, zbog čega nije u svom elementu i pomalo je emocionalno nestabilna. Međutim, u nedelju je pozitivno to što je u skladnoj vezi s Mesecom u Raku pa je podsticajna za ljubav i romantiku. Ta je ljubav manje fokusirana na sebe, zbog prelaska Venere u znak Riba, mnogo je emocionalnija i više daje, romantična je i produhovljena.

Zato je nedelja dobar dan za povezivanje s voljenom osobom, ali ne samo za to nego i za povezivanje sa svemirom, spiritualnošću, ljubavlju prema porodici, prijateljima, bilo s kim ko ima važno mesto u vašem životu. Nedelja je dobra kako za one koji već izlaze s nekim tako i za one koji sreću nove ljude, ali valja imati na umu da je Venera retrogradna, povećati oprez i kritičnost i paziti da ne uđete u nezdrav odnos ili svesno izbegavate da vidite znakove upozorenja.

lovesensa
foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter