JEDNOSTAVNO FANTASTIČAN: Ovo je jedini znak zodijaka koji SVI VOLE

 

Svaki horoskopski znak ima svojih vrlina ili mana. Iako se u životu srećemo sa ljudima koji su nam manje ili više dragi, astrolozi otkrivaju da je jedini znak, rođen pod srećnom zvezdom, najduhovitiji i najplemenitiji, znak koji svi vole, zapravo Blizanac.

Za ovaj vazdušni znak mnogi govore da je dvoličan, ali zbog većeg broja svojih vrlina ipak je nezamenljiv u društvu. Blizanci su znak koji voli društvo i dobru zabavu. S obzirom da uvek ima osećaj da mu nedostaje jedna strana ličnosti, nju najčešće popunjava sa društvom. Svestrani su, radoznali, sposobni i inteligentni, pa ih zato često mesto ne drži i stalno su u nekom pokretu.

Blizanci imaju dve ličnosti - zamišljenu i dosadnu i onu duhovitu. Upravo ga ta duhovita strana čini interesantnim i poželjnim znakom Zodijaka. Međutim, ne vole da pokazuju osećanja, pa čak i kada naiđu na osobu koja im je „ukrala“ srce. Pored toga, znaju kako da zavode, a vole i da flertuju sa svima. Oni prave prvi korak, a na vama je da samo date neki spontani znak. Šarmom će vas opčiniti, a zatim će samo nastaviti dalje.

Druga strana ličnosti Blizanaca je duhovita, a pored toga i komunikativna i vrlo društvena - uvek spremna za zabavu. Veliki su optimisti, pa tako i u najtežim i najemotivnijim situacijama mogu sve da preokrenu na humor i zabavu, kako bi oraspoložili i sebe i ostale. Ne vole da daju prazna obećanja i skoro nikada ne obećavaju nešto ako nisu sigurni 100% da će to i ispuniti. Poslove rade pedantno i temeljno, uvek do kraja, a mogu raditi i nekoliko poslova u isto vreme.

Zbog toga što vole zabavu, uvek će pokušavati da vas nasmeju, a ponekad umeju i da preteraju i kažu nešto što ne bi trebalo, samo da bi bili interesantniji i da bi se isticali od svih ostalih, a upravo zbog toga su i omiljeni.

 

HappyTv.rs
Foto: Pixabay

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Sreda
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Parovi - Jutarnja kafica
11:55  Vesti
12:05  Parovi - Jutarnja kafica
12:55  Vesti
13:05  Parovi - Jutarnja kafica
13:55  Vesti
14:05  Serija: Kazna
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Kazna
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Parovi - Nominacije
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro