Izvor:
15.04.2017 u 12:52
0

HOROSKOP ZA 15. APRIL: Blizanci pred novim poznanstvom, rakove očekuje finansijski dobitak!

OVAN

Sva vaša pažnja usmerena je na problematičnu situaciju koja se odvija u krugu vaše porodice. Do kulminacije može doći danas, jer aspekti na nebu najavljuju neodložne i prisilne promene. Ne bežite od problema, odlučno krenite u susret promenama.

BIK

Moguća je prilika za dodatni rad, koji vam trenutno nije neophodan. Opravdanje tražite u finansijskoj naknadi koja nije dovoljna za trud koji treba da uložite. Prihvatite posao, jer će vam se dugoročno isplatiti.

BLIZANCI

Prihvatite poziv prijatelja za izlazak. Zaboravite na posao i obaveze, nekoliko sati druženja učiniće da se preporodite. Ukoliko nemate partnera, idealan trenutak je za novo poznanstvo koje može prerasti u interesantnu romansu.

RAK

Na pomolu je finansijski dobitak koji će ublažiti napetost koja vas već neko vreme muči. Ne zatrpavajte se novim obavezama već dan provedite uz minimalne poslovne aktivnosti. Odložite sve što niste u obavezi danas da završite.

LAV

Ovo može biti vaš dan. Uspešni ste i preduzimljivi, pozitivna energija vas nosi, tako da se i neke druge stvari rešavaju same od sebe. U naletu euforije zaboravljate na one ljude koji su vas bodrili kada je bilo najteže. Budite prizemniji.

DEVICA

Da biste ostvarili neke veće ciljeve moraćete nešto žrtvovati, a to može biti u vezi s vašim ljubavnim životom. Maštoviti ste, svestrani i puni ideja, pa su velike šanse da ćete u svojim namerama uspeti, ali pokušajte da ne trgujete emocijama.

VAGA

Preterana brižnost postaje naporna za sve. Svoje strahove najviše projektujete na ženski deo porodice. Intenzivno razmišljate o svakom detalju, a krupne stvari vam promiču. Vašu potrebu da svima udovoljite ukućani osećaju kao pritisak.

ŠKORPIJA

Svoj ljubavni život ste matematički izračunali, pa, po vašem mišljenju, ne postoji šansa da stvari ne budu onakve kako ste ih vi zamislili. Previđate da nije lako predvideti razvoj događaja, naročito ako su u odnose uključene i emocije.

STRELAC

Puni ste sebe, pa se s radošću pripremate za večerašnju žurku. Sklonost ljubavnim avanturama vas može uplesti u vezu iz koje ćete se teško izvući. Ako želite da izbegnete skandale, savladajte sebe i ne podležite iskušenju.

JARAC

Pojačavaju se vaše novčane preokupacije, partnerstvo i dugoročna ulaganja. Od vas se traži da promenite neke svoje navike i prilagodite se novim okolnostima, a to je za vas uvek naporno, često i neizvodljivo. Budite strpljivi i istrajni.

VODOLIJA

Preokupirani ste drugim problemima, pa je za vas ovaj dan kao i svaki drugi. Voljena osoba pokušava da vam saopšti nešto važno, ali vi to ne primećujete. Trgnite se na vreme, dok još nije kasno da se vaš ljubavni život popravi.

RIBE

Pred vama je lepa poslovna ponuda koju ste veoma želeli ali se sada plašite. Očekujete intenzivnu podršku voljene osobe, iako ste svesni da vam to neće puno pomoći. Budite ono što jeste, opustite se i svojim šarmom izborite se za pobedu.

Novosti
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter