Izvor:
18.04.2017 u 02:35
0

NE DAJTE DA VAS IZGLED PREVARI: Ovo su brutalne istine koje morate znati ukoliko želite SEKS sa Ovnom!

Ovnom vlada Bog rata i poznat je po svojoj prekoj naravi, hrabrim delima i krajnje prostom odnosu prema seksu.

Bilo da se radi o ljubavi, predigri ili seksu, Ovaj znak sve radi brzo i vatreno.

Evo šta morate da znate ako želite da imate seks sa Ovnom:

1. Vole seks – mnogo

Postoje znakovi koji sanjaju o nežnim dodirima, ali Ovan nije jedan od njih. Za ovaj znak seks je poput igre i zahteva ga svaki dan.

2. Malo je agresivan

Predigra nije ništa bez malo borbe koja će najaviti još uzbudljiviji seks.

3. Obožava lov

Dok Lavovi vole kada ih neko obožava, Ovan će umreti od dosade ako ne dobije priliku da nekoga juri. Iako uživa u komplimentima, Ovna može da zavede samo neko ko će ih pustiti da se potrude.

Čikajte ga i naterajte da se pomuči, a onda sedite i dozvolite mu da vas osvoji. Ovo ne znači da žene u ovom znaku ne žele da im se neko udvara, ali ako preterate – to će joj ugasiti plamen.

4. Ne očekujte previše “povezivanja” kada se nađete u krevetu

Ne, Ovan nije totalni krelac i može da bude veoma romantičan kada se nekome posveti, ali jedini trenutak u kom želi da čežnjivo gleda u vaše oči jeste onaj u kom mu pričate bezobrazne stvari tokom seksa.

Ovan voli intimnost u vidu jake mentalne veze, ali ne očekujte da će često koristiti termin “vođenje ljubavi”.

5. Ponekada može da zbrza stvari

Ako ste ikada doživeli Ovnovu predigru, onda znate da ona traje maksimum 3 minuta jer želi da što pre dođe do glavnog jela. Ovan i u seksu voli da se kreće kao i u stvarnom životu – brzo i agresivno.

6. Kada je gotov – gotov je

On zna da želite ad se mazite u krevetu, a to vam možda nekada i pruže. Ali unutar sebe će razmišljati kako mu je vrućina, kako je gladan i kako mora da proveri mejl.

Nije da ne želi da provodi vreme sa vama u krevetu, već jednostavno ne može dugo da bude miran.

7. Stidljivi uopšte ne bi trebalo da se trude oko njega

Ovaj znak voli jako vino, hranu i seks. Ovan obožava bilo šta što je uzbudljivo i malo opasno. Ako tražite od njega da legne u misionarsku pozu dok u pozadini svira romantična muzika, vrlo brzo će vam reći da morate da poboljšate svoje seksualno znanje.

8. Uzbuđuju ga čudne stvari

Moć, debate, gladijatori, ožiljci, vatra, brza kola, mačevi, boks…

9. Duboko u sebi želi romantiku

U pitanju je samo druga vrsta romantike. Više poput predigre sa najvećim neprijateljem uz malo grebanja i tuče nego “možeš da mi otkriješ sve svoje najdublje tajne”.

Izvor: Telegraf
Foto: dict.space.4goo.net

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter