Izvor:
23.04.2017 u 12:18
0

DNEVNI HOROSKOP ZA 23. APRIL: Vage, nerealne su vam želje!

OVAN

POSAO: Počinje ostvarivanje planova koji se uprkos njihovoj potrebi, nisu pomerali sa mrtve tačke. Budite uporniji u potrazi za poslom, to bi najzad moglo dati rezultate. Već neko vreme ste zbog toga u konstantnom stresu.

LJUBAV: Niste svesni šta vam se dešava, opustite se i prepustite lepim ljubavnim dešavanjima. Sve će se dešavati onako kako želite, ali ipak mislite da niste još uvek spremni za vezu na duže staze. Bićete uvučeni u paukovu mrežu i veoma će vam prijati taj osećaj zauzetosti i pripadnosti voljenoj osobi.

ZDRAVLJE: Posebnu pažnju obratite na pad imuniteta, jer kod vas je ovo specifično. Čim vam padne imunitet, odmah vam krenu fizičke tegobe, tako da najviše pažnje treba posvetiti zdravoj ishrani, šetnji po čistom vazduhu i korišćenje vitamina.

BIK

POSAO: Mnogi će procenjivati rezultate vašeg rada. Udaljite se od sukoba i družite se sa proverenim kolegama. Ne dopustite da vas kolege optuže za tuđe propuste. Ne opterećujte se, već hrabro zakoračite u budućnost.

LJUBAV: Ne verujete da će se iz veze u kojoj ste izroditi velika ljubav. Mislili ste da strast nije dovoljna da održi ozbiljnu vezu. Ipak veće zbližavanje sa partnerom smatraćete kao normalan sled stvari.

ZDRAVLJE: Teško ćete podnositi promene vremena. Apsolutno vam ne prijaju i zbog toga ćete trpeti glavobolje. Moguća je prehlada, pa pokušajte da se sačuvate od virusne, plućne infekcije.

BLIZANCI

POSAO: Bićete prijatno iznenađeni kvalitetnijim odnosima u radnoj sredini. Od polovine dana nestaće netrpeljivost koju su prema vama iskazivali pojedinci. Ne gubite energiju na pogrešne ljude ili jadikovanje.

LJUBAV: Zauzeti Blizanci nailaze na prepreke u odnosu sa partnerom, jer će vremenom isplivavati neke neprijatne situacije iz prošlosti. Nemojte se osvrtati, jer to neće biti dobro za vaša osećanja, narušićete dosadašnji sklad.

ZDRAVLJE: Moguća je pojava povišenog krvnog pritiska, tako da je neophodno da koristite neku terapiju. Ukoliko sve odradite na vreme, nećete imati veće probleme. Hipohondar ste!

RAK

POSAO: U poslu budite ambiciozni i iskoristite svoj pozitivan uticaj! Nadoknadićete propušteno. Okolnosti su zrele za promenu radnog mesta ili za ulazak u privatan posao.

LJUBAV: Shvatite da nije bitna prošlost i šta se dešavalo ranije, bitna je zajednička budućnost sa partnerom, koja može biti uspešna. Zaboravite na loše situacije koje su vas snašle, bitni su naredni dani!

ZDRAVLJE: Osetljivi će vam biti bešika i bubrezi, a patite li od hroničnih tegoba, treba da promenite ne samo ishranu, već i navike. Što više boravite u prirodi I okružite se pozitivnim ljudima.

LAV

POSAO: Radićete mnogo i bićete zadovoljni učinkom i razultatima. Rešenje nekih administrativnih ili kadrovskih pitanja će se možda desiti do kraja dana.

LJUBAV: Očekujte interesantna dešavanja u odnosima sa partnerom. Treba da budete maksimalno posvećeni jedno drugom i da pokušate da razumete jedno drugo. Slobodni Lavovi mogu upoznati osobu s kojom postoji mogućnost da ostvare dugu vezu.

ZDRAVLJE: Vreme je za posetu nutricionisti. Proverite koje vam namirnice odgovaraju, a koje bi trebalo da izbacite sa svog menija. Osetite li pad energije, ne forsirajte telo fizičkom aktivnošću – opustite se!

DEVICA

POSAO: Oslobodićete se stega koje su vam nametnule osobe na položaju. Iskoristite bujicu novih ideja i povoljnih okolnosti – sada je vaša prilika. Pred velikim ste životnim odlukama.

LJUBAV: Pustite da vas osećanja i strast vode ka lepom cilju. Život vas može voditi u smeru ka kojem sami niste imali hrabrosti da se otisnete. U dužim vezama, partner i vi ćete pokušati da se uskladite, manje – više neuspešno.

ZDRAVLJE: Sve dok možete zanemarujte svoje zdravstvene potrebe. Ali morate promeniti naviku. Bilo bi poželjno da lekara posetite na vreme, kako manji problemi ne bi postali veći. Lagani trening na vas će delovati okrepljujuće.

VAGA

POSAO: U poslovnom svetu će vam biti potrebni novi izazovi koji će probuditi vaše uspavane veštine. Poslovni kontakti će imati dobar epilog. Ali budite na oprezu – kreće razdoblje pojačanog stresa.

LJUBAV: Mnogo ćete više želeti i očekivati nego što ćete dobiti. Povedite više računa u komunikaciji sa voljenom osobom, jer je ranjiva i može vam neke reči uzeti za zlo. Imate mogućnost za prolazni flert.

ZDRAVLJE: Kranje je vreme da se posvetite više sebi i svom zdravlju. Provodite više vremena na otvorenom prostoru, u druženju i šetnji sa prijateljima.

ŠKORPIJA

POSAO: Zauzmite odlučan stav, odbacite negativne misli i usmerite se na najvažnije zadatke. Ne trošite energiju na nebitne stvari. Pravo je vreme da prevladate svoje strahove.Izolujte se od stresa koliko god je to moguće.

LJUBAV: Pre no što se upustite u avanturu, razmislite da li vredi rizikovati odnos u kojem ste zarad nečega za šta ste svesni da ne može dugo da potraje. Ako ste slobodni, bolje su vam postavljeni prijatelji i druženje, nego mogućnost ulaska u trajniji emotivni odnos.

ZDRAVLJE: Zbog promenljivog vremena, možete imati problema sa kicmom, zglobovima. Počnite sa laganim vežbama. Promena vazduha bi vam prijala. Čuvajte životnu energiju.

STRELAC

POSAO: Sada ćete imati dovoljno energije da preuzmete brojne nove projekte. Počev od pokretanja ličnog sajta, pa do preuređenja svoje sobe, stana, sve ćete raditi sa zadovoljstvom. Tek treba da pokažete okolini za šta ste sve sposobni.

LJUBAV: Možete misliti da ste našli nekog ko zavređuje vašu pažnju, ali se nećete usaglasiti što se tiče komunikacije, a moguće je da će ta osoba na izvesno vreme boraviti nešto dalje od vas.

ZDRAVLJE: Današnji dan vam donosi manjak energije i problematično zdravlje. Zato je sada vreme da napunite zalihe energije. Posvetite se zdravlju i ne zanemarujte ni najmanji signal da treba da posetite lekara.

JARAC

POSAO: Na poslovnom polju ćete se suočiti sa poteškoćama. Nedovršene poslove privešćete kraju, ali ne na lak i opušten način. Tokom dana ćete biti inspirisani da govorite javno i iznesete svoje ideje.

LJUBAV: Osetite priliv energije. Prva polovina dana će biti malo napeta u emotivnim vezama i brakovima. Vi bi ste na jednu, a voljena osoba na drugu stranu. Nikako ne uspevate da se usaglasite ni po najosnovnijim pitanjima.

ZDRAVLJE: Vi ste zanemarili elementarne ljudske potrebe za hranom, vodom i snom. Činjenica je da i sami sebe prepadnete kad se vidite u ogledalu. Ako već ignorišete svoje telo, vaš ego neće podnositi zanemarivanje. Hitno se naspavajte, nabacite koji kilogram mišića i pojedite nešto puno vitamina.

VODOLIJA

POSAO: U poslovima ćete iskoristiti svoju moć ubeđivanja i argumenata. Bićete koncentrisaniji, bolje ćete pamtiti, pisati, stvarati, ali i zarađivati. Imaćete sreće sa novcem. Moguće je odlazak na važno putovanje.

LJUBAV: Moguće da će vam partner zameriti što više vremena nalazite za prijatelje, nego za zajedničke trenutke. Naravno, potpuno je u pravu. Ipak, ove nesuglasice će kratko potrajati, a nakon toga možete ući u mirnija dešavanja.

ZDRAVLJE: U zdravom telu navodno se nalazi i zdrav duh. Vaš se duh davno preselio i spava, jer više ne može da podnese to kako zapostavljate svoje telo. Bar ste vi uvek bili sportski tip. Trčanje i vežbanje su uslov za zdrav život, a zdrava ishrana je isključivo stvar vašeg izbora. Uz malo discipline dovešćete se u red.

RIBE

POSAO: Iskoristite dobre planetarne uticaje, naročito na biznis planu, jer ćete sa lakoćom dolaziti do poslovnih ideja. Postoji velika mogućnost i da napredujete. Snažan takmičarski duh nateraće vas da se trudite da budete najbolji.

LJUBAV: Neke osobe su vam zanimljive i možda ćete u jednom trenutku zaista ipoželeti nešto više od prijateljskog druženja. Razmislite dva puta pre no što uradite nešto što bi narušilo vašu emotivnu vezu.

ZDRAVLJE: Nekoliko puta ste prekinuli loše zdravstvene i emotivne navike, zaista nema smisla da im se opet vraćate. Potražite nešto novo, drugačije i izazovnije. Puni ste energije i spremni na mnogo više izazova nego što mislite.

alo.rs
foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter